© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Unutulmaz Gece

Unutulmaz Gece

Çok şükür, 2012 geldi en sonunda! Şu meşhur, heyecanla beklenen 2012… Bakalım nasıl geçecek? Biz çok güzel bir başlangıç yaptık. Binden fazla MAG dostuna unutulmaz bir gece yaşattık. Bu senenin mucizelerle dolu, büyülü bir yıl olması dileğiyle, JW Marriott Otel Ankara’da “MAGical Night” adlı bir balo düzenledik.

Gerçekten hep birlikte hafızalardan silinmeyecek, Atatürk gençliğine yakışır, Ankaramız’da ışık saçan bir gece yaşadık. Sürprizlerle dolu gece için pek çok konuğumuzun “yılın daveti”, “Ankara böyle gece görmedi” gibi övgüleri bizi çok mutlu etti. Geceye dair en renkli kareleri sayfalarımıza taşıdık, umarız coşkumuzu da yansıtabilmişizdir.

Peki “MAGical Night”da neler neler vardı?

Kırmızı halıdan geçen birbirinden şık konuklarımızı Dreamy Band’ın müzikleri eşliğinde gecenin adına yakışır biçimde sihirbazlar, hokkabazlar, tahta bacaklar, jonglörler karşılarken daha sonra da gece boyunca misafirlerimizin yanına giderek tek tek gösteriler yaptılar.

“Yetenek Sizsiniz” finalistlerinden, Türkiye’nin “David Copperfield”i olarak tanınan Aref Ghafouri, salondakileri hayrete düşüren bir şov yaptı. Yine “Yetenek Sizsiniz” finalistlerinden İlker Atak ile grubu black light dansı sundu.

Ünlü tenor İsmail Atalı ve soprano Banu Karaca eğlenceli programlarıyla konukları dans pistinden indirmediler.

Değerli sanatçılar Hikmet Çetinkaya ve Savaş Simitli’nin yağlı boya tablolarından led tv’ye kadar pek çok hediyenin verildiği gecenin finali ise süperdi: Yazarlarımızdan Psikolog DJ Cenk Erdem’in performansı tek kelimeyle “müthiş”ti!

Bu muhteşem gece için öncelikle JW Marriott Ankara Oteli’ne, Osman Keskin’e ve kusursuz hizmetleri için tüm personeline sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman yanımızda olan Toprock Gayrimenkul’e, Akeleş Mobilya’ya, Enne Mobilya’ya, Most Spor’a, Transnet’e, Mone Flower’a, görkemli organizasyon için SAK’a, inanılmaz ses – müzik sistemini getiren Organizer’a, tüm izleyenleri duygulandıran MAG klibini ve gece boyunca gerek jimmyjib gerekse kameralarıyla MAGical Night’ı sizlerle paylaşmamızı sağlayan Beta Color’a çok teşekkür ederiz. Tabi ki listem daha bitmedi… Geceye katılan tüm konuklarımıza, üstün performansları için sahne alan sanatçılarımıza, MAG’ı bugünlere getiren siz okurlarımıza, reklam verenlerimize, ekibimize çok teşekkürler… Bu yıl keyifli etkinliklerimizde yine beraber olacağız…

Şimdi de yılın ilk sayısında sizleri daha neler bekliyor, onlara bir göz atalım…

Kapağımızda gördüğünüz üzere tarzıyla, güzelliğiyle kendisine hayran bıraktıran başarılı işkadını Esra Oflaz Güvenkaya ile MAG’a özel çekimimiz ve röportajımız var…

Grey’s Anatomy’nin eski başrol oyuncularından Isaiah Washington ile Hollywood’da başlayan ve “kök”lerine varan yolculuğu hakkında yaptığımız ilginç sohbetimiz yer alıyor sayfalarımızda…

Dragon’s Den’in ejderlerinden Baybars Altuntaş; modacı Dilek Hanif ve moda editörü Ece Sükan ile keyifli söyleşilerimiz, bu sayımızın önemli röportajlarından…

Elbette en güzel davetlerden en özel görüntüler ve elinizden düşüremeyeceğiniz bir MAG yine sizlerle…

Çoook Sevgiler

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.