© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Trend Raporu

Trend Raporu

Sevgili MAG okuyucuları bu yazımda sizlerle sezonun en beğendiğim parçalarını paylaşmak istiyorum. Aslında eminim birçoğunuz benim gibi sezonda birçok tasarımcı ve markanın koleksiyonlarında sıkça rastladığınız bu detaylara bayılmışsınızdır. Ayrıca siz moda severlerin yemeye doyamayacağı Pembe Papyon’un Chanel, Louboutin, Hermes tasarımlı harikaları vazgeçilmeziniz olacak. Gelin birlikte göz atalım…

 

Hantal ama sevimli

Daha önce de çok mu sevsem, çok mu nefret etsem karar veremediğim bir ayakkabı vardı. Lipstick topukluları geçen sezon inceleyip, hiç sevmemeye karar vermiştim. Bu sezon ise Jeffrey Campbell’ın bootieleri nedense gözüme çok sevimli göründü. Bir sezon önce bu botları bana getirip hediye etseler giymezdim sanırım. Nedense bu sezon oldukça ilgimi çekiyor. Kırmızı olanı favorim ve hemen bir tane ebay’den sipariş ettim. Taklitlerine de dikkat edin derim. Orijinallerinin fiyatı 400 ve 700 TL arasında değişiyor.

 

Genç Kızların Chanel 2.55’i

Bir de bu Cambridge Satchel’larla kafayı bozdum bu aralar. Rengarenk, süper işlevsel ve vintage çizgileriyle bizleri baştan çıkaran bu çantalar bence yakın zamanda genç kız Chanel 2.55’i olacak potansiyeldeler. Ayrıca evladiyelik olduklarını da bildireyim. Almak isteyenleri şimdilik asos.com’a yönlendireyim. Türkiye’de nerede satılıyor henüz keşfedemedim ama benim favorim pembe neon olan tabii ki.

 

Pembe Papyon: Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürüyor

Seda Sümer Sonbahar Pembe Papyon markası ile harikalara imza atıyor. İlk gördüğüm anda Hermes cup cake’lerine aşık oldum diyebilirim, bir de baktım ki sitede daha neler neler var… Pembe Papyon hayalinizdeki tasarımları gerçeğe dönüştürüyor. Bu arada, hayalinizde ki erkeği buldunuz, peki sırada ne var? Nişan, söz, kına gecesi, bekarlığa veda partiniz ve düğün sıralamasıyla bu mutlu anlara çok yaklaştınız… İşte size bu güzel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürecek bir adres… www.pembepapyon.com Nişan ve düğünlerinize eşlik edecek tek taşlı, yumuşacık kadife lavanta keseleri, kına gecelerinin en popüleri prenses taçlı duvaklar, kına setlerinin yanı sıra tasarım nikah şekerleri ve balayı hediyeleriyle de en özel anlarınızı hayallerinizdeki gibi geçirmenizi sağlıyor.

 

Karl Krallığı

Lagerfeld’in, “Karl Lagerfeld for Sephora” koleksiyonunu görünce hayran olmamak mümkün değil. En çok bu kar küresine, yani Karl küresine vuruldum. Tabii ki Karl’ın üzerine kar değil, altın yağıyor.  Holiday Capsule Collection adı verilen bu seride Karl Lagerfeld silüetli göz farları oldukça yaratıcı. Seride iki özel renk oje de bulunuyor. Çünkü bu koleksiyon sadece Avrupa’daki Sephora’larda ve Singapur’da satışa çıkacak. Koleksiyonun son parçası olan parfüm ise isminden kutusuna kadar tam bir Karl Lagerfeld harikası. Bu parfümün adı “Karleidoscope”. Kutuyu açtığınızda içinden parfümü dağıtmanız için bir adet Karl Lagerfeld figüründe minik sünger çıkıyor. Karleidoscope’un yüzü ise daha önce 2011 Pirelli takvimi için fotoğrafladığı Bianca Balti.

 

Kurtarıcım: Deri Ceket

Deri ceket sanırım birçoğumuz için vazgeçilmez çünkü her türlü kıyafetle kombinlenebiliyor. İster topuklu, ister çizme, ister Ugg, ister tayt, ister kot, ister şifon elbise… Aklınıza ne geliyorsa üzerine deri ceket giyebilirsiniz. Deri ceketin en makbul olanı tabii ki de siyah. Bir kadının dolabında siyah mini elbisesi, skinny jeani mutlaka bulunmalı falan deniyor ama bunların yanında mutlaka bir tane de siyah deri ceketimiz olmalı. Kahverengi, siyah, zımbalı, düğmeli… Son derece mini bir gece elbisesinin üzerine deri ceket giydiğinizde rock’n chic denilen stile bir anda kavuşuyorsunuz. Benim favorim 3.1 Philip Lim’in zımbalı modellerinin yanı sıra Balenciaga ve tabii ki de Balmain. O zaman hemen kendimizi Harvey Nichols’a atıyoruz.

 

Tüm Bakışları Üzerinize Çekeceksiniz

Bir yere gittiğinizde bütün dikkatleri üzerinize mi çekmek istiyorsunuz? Bunun en kolay yolu taşlı, payetli, ışıltılı, simli bir ayakkabı ya da “stilletto” edinmek. Siyah klasik bir elbiseye bile enerji katacak bu tasarımlarla tüm bakışları üzerinizde hissedeceksiniz. Benim favorim; Miu Miu Glitter Sneakers’lar…

[nggallery id=808]

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.