© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Renkli, Tutkulu, Hip Bir Başkent İçin!

Renkli, Tutkulu, Hip Bir Başkent İçin!

Bu ay sizlerle Ankara Tandoğan’da alışılmışın dışında tasarlanan bir konsept business otelin tamamlanmış halini paylaşıyoruz.

Sanıyoruz ki Ankara’daki ilk ve tek hip otel oldu; yani renkli, kışkırtıcı, unique aynı zamanda da bir business otelde olması gereken konfora sahip. Önceki sayılarımızda aynı projenin tasarım aşamasındaki perspektiflerini yayınlamıştık. Gördük ki; doğru ve planlı bir uygulama süreciyle, çok kısa bir zamanda aynı, çok daha iyi bir sonuca ulaşmışız.

Oldukça kısa bir sürede tamamlanan projede, duvar kağıtlarını High End’den, halıları Akın Halı’dan, aydınlatmaları ise Lamphouse ve Arlight firmalarından seçtik. Otelin genelindeki tüm sabit ahşap mobilyalar bizim bünyemizdeki atölyelerde imal edildi. Lobide kullanılan hareketli mobilyalarsa Koleksiyon Mobilya’dan satın alındı. Duvarlardaki siyah beyaz film karelerini ise duvar kağıdına dönüştürerek, uygulamasını gerçekleştiren grafikerimiz Oktay Demirağaç oldu.

Şehir dışından gelen konuklarınıza gönül rahatlığıyla, rahat ve eğlenceli bir gece için tavsiye edebileceğiniz şık bir otel Örnek Otel. Ankara’nın, sanılanın aksine gri, tekdüze, soğuk bir şehir olmadığını savunarak çizdiğimiz projenin sonuçlarına bakınca; bu şehirde de eğlenceli, renkli ve filmlerdeki gibi özenilesi aşklar yaşanabileceğini görüyoruz. En azından bu otelde…

 

Tasarım: PROFİT
Neşet GÜNE
Esin CANKILIÇ

İnş. Dek. San. Tic. Ltd. Şti.
www.profitnesetgune.com

 

[nggallery id=1247]

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.