© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Ödülümüz Geldi!

Ödülümüz Geldi!

Harika bir yazın ardından herkese Merhaba! Umarım herkesin tatili süper geçmiştir. Tüm ağırlıklardan, yorgunluktan arınıp; dinlenmiş, enerjiyle dolmuşsunuzdur. Hadi şimdi MAG keyfini yaşamaya ne dersiniz? Sanırım özlemişsinizdir?

 

Önce ödülümüzden bahsedeyim. Leo’ların düzenlediği Medya Ödülleri’nde MAG, “Yılın En Başarılı Dergisi” seçildi. Pek çok ödülümüz var ama bunun yeri de çok ayrı oldu bizim için. Çünkü Leo’lar karşılıksız olarak insanlara sevgi, ilgi ve hizmet götürmeye yönelik bilinçli çalışmaları olan gençlerden oluşuyor. Tüm çalışmalarını gönülden destekliyor ve çok teşekkür ediyoruz.

Size bir müjdem var. Eylül ayı, malum moda ayı ve ardarda moda haftaları düzenleniyor… Bir ekibimiz İstanbul’dan takip ederken ben de yazarlarımızdan Berrin ile New York’tan takip edeceğim. Ayrıca değerli Türk modacı Mehmet Köymen’in de New York defilesinde yanında olarak ona destek olacağız. Kendisi 28 Eylül’de İstanbul Büyük Kulüp’te aynı defileyi tekrar ederek, gelirini 170 öğrenciye burs için bağışlayacaktır. Ardından da Ankara’da gerçekleşecektir.

 

Gelelim içeriğimize…

Bu ay sevgili Tuğçe, Perihan Erener ile çok hoş bir röportaj yaptı. Hani Pepsi reklamlarında Kenan İmirzalıoğlu ile oynayan güzel kız… Kendisi bu sezon yani Eylül’de başlayacak olan “Bir Günah Gibi” dizisinde oynuyor… Setten vakit ayırıp, Özgür Masur tasarımı kıyafetlerle Nişantaşı sokaklarında objektiflerimize birbirinden hoş pozlar verdi, kapakta gördüğünüz üzere…

Beril de Los Angeles’ta top model Eeefy ile hem röportaj hem de Eeefy adına üretilmiş kıyafetlerle hoş bir çekim gerçekleştirdi. Ayrıca Los Angeles’ta bir arkadaşının malikanesinde verdiği davetin de özel görüntülerini bizlerle paylaştı. Ünlü oyunculardan yapımcılara pek çok Hollywoodlu bu davetteymiş…

Bengü ise hem iş yaşamında hem sosyal sorumluluk projelerinde çok öne çıkan bir isim olan Murat Akdoğan ile moda tutkusuna dair röportaj yaptı.

8 kez “Mr. Olympia” unvanını kazanan vücut geliştirme şampiyonu Ronnie Coleman ile Levent’in söyleşisi oldu.

Caza ve popa Balkan tatları katan Lena Kovacevic de Cenk’in konuğu oldu. Müziğe dair güzel bir sohbet…

Daha birçok özel konu ve konuk artı düğünler, açılışlar, davetler sizleri bekler…
Yeni MAG’ınızın tadına varın! Bu arada bayramınız kutlu olsun. Gelecek ay görüşmek dileğiyle…

Çoook Sevgiler

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.