© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

MÜTHİŞ KONUKLAR MÜTHİŞ SOHBETLER

MÜTHİŞ KONUKLAR MÜTHİŞ SOHBETLER

Bu ay, gerçekten inanılmaz haberlerle ve röportajlarla dolu bir MAG sizleri bekliyor. Dayanamayarak hemen bu güzel sohbetlerimizden bahsedeceğim… Ama önce; bizler için hayatını adayan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bizi her zaman “bebeği” olarak gören, annelerimizin “Anneler Günü”nü kutlayarak yazıma başlamak istiyorum.

Dergimizde de bu özel güne dair hepsi birbirinden değerli ve zarif annelerle sevgi dolu, sıcacık röportajlarımız içinizi ısıtacak… “Merhametli” müziği ile yüreklerimize dokunan; kurduğu TÜMATA (Türk Musikisini Araştırma ve Tanıtma Grubu) ile hem manevi, hem kültürel değerlerimize sahip çıkarak, hayatını bunları paylaşmaya vakfeden Yrd. Doç. Dr. Rahmi Oruç Güvenç’le söyleşimizde “şifa”lanacaksınız. “Önce Can” sloganıyla sahipsiz hayvanların bakım ve barınmasını, doğayı, canlıları korumayı ve topluma bu sevgiyi yaymayı amaç edinmiş DOĞÇEV’in Başkanı Behiye Eryılmaz ile faaliyetlerini ve nasıl katkıda bulunulabileceğini konuştuk. “Ufo”lar gerçek mi? Artık geliyorlar mı? İnsanları kaçırıyorlar mı? Bu ve benzeri tüm sorularımızı Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan’a yönelttik… Kimi sade, kimi abartılı; kimi değerli, kimi yarı değerli ama hepsi birbirinden şık tasarımlardan oluşan bu koleksiyon, Beril Beşer imzalı. Genç ve bir o kadar da başarılı tasarımcıyla mücevherlerin baş döndürücü dünyasına giriyoruz… Los Angeles’ta nefes kesen bir malikane (üstelik George Clooney’inkinin tam yanında)… Sanat, melekler ve ilginç yaşam öyküsüyle Giorgio Tuscani; Beril Akçay’ın de luxe köşesine konuk oluyor… Yeditepe Antropoloji bölümünde “doktor” unvanı almak için tez hazırlayan Ebru Güzel, soyadı gibi “sadece güzel” bir manken değil. Sıra dışı kişiliği, Cumhuriyet gazetesindeki köşe yazarlığı ve hayata bakışıyla sizleri hayli şaşırtacak! 80 yılı aşkın ticari bir geçmişe sahip olan Tarman Grup’un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Murat Tarman, A’ dan Z’ ye tercihlerini bizlerle paylaşıyor… Aile şirketleri olan Derin Design’ da Marka Direktörlüğü görevini başarıyla sürdüren, hoş, yaşından olgun, mütevazı, cemiyet hayatının dikkat çeken isimlerinden Dilruba Sarıyer ise bu ayki özel konuğumuz. Limak Eurasia Otel’de yaptığımız çekimimiz ve röportajımızla onu yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Evet, heyecanlandığınızı biliyorum. Sözü fazla uzatmadan sizleri derginiz MAG’ la baş başa bırakıyorum. Keyifli i, güzel günler diliyorum.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.