© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Mayıs-Astroloji

Mayıs-Astroloji

Boğa ( MEGAN FOX-16 MAYIS 1986 )

 

Toprak Sabit (20 Nisan – 21 Mayıs) 

Gelecekle ilgili planlar, çelişkilerin ayıklanması

Yeni yaşınıza birçok istediğiniz şeyi tamamlamış, gerçekleştirmiş olarak giriyorsunuz. Çok çalışmanın ya da çok istemenin yorgunluğunu ve sorumluluğunu fazlasıyla hissediyor olabilirsiniz. Unutmayın ki, biriktirdiğiniz, bağlandığınız her şey ayrı ayrı sorumluluklar gerektiriyor. Bütün bir yıl boyunca korunmalı ve bereketli bir konumdasınız. Enerjilerinizde biraz dağılma söz konusu olsa bile yıl boyunca gücünüzü koruyacaksınız. Sevdiklerinizle sevdiğiniz için çatışmaya girmeden, eleştirilerinizi hoş görüyle dile getirmeniz size şans getirecektir, değerinize değer katacaktır.

İkizler

Hava Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

 

Gülümsedikçe şansların çoğalması

Mayıs ayı boyunca hak ile vicdan arasında gidip gelebilirsiniz. Bir senedir birçok konuda sorgulamalar yapmış olmalısınız. Yavaş yavaş bu sorgulamalar ve arınmalardan eylül ayına kadar kurtulmuş olacaksınız. Karmada en önemli şey bağımlı olmamaktır. Kendimizi, vicdanımızı, geleceğimizi, düşüncelerimizi esir alacak şekilde bir olaya ya da bir kişiye bağımlı olmamaktır. Özellikle kendimize ve hayatımıza hoş görülü olmak, gülümsemek size şans getirecektir.

 

Aslan

Ateş Sabit (22 Temmuz – 22 Ağustos)

 

Parasal hareketlere dikkat

 

Mayıs ayının ilk haftasından sonra parasal konularda çok bereketli olduğunuz gibi, fazlasıyla yanlışlara ve abartılara açık bir duruma geliyorsunuz. Baharın, güneşin heyecanıyla tedbiri elden kaçırmamaya bakın. Sevdiklerinizle ufak tefek çatışmalara girebilirsiniz ya da hiç düşünülmedik birisi gönlünüzü çelebilir. Bu ay yaşamın keyif parkına girip yanlış yapmadan parktan ayrılmasını bilmeniz gereken bir ay. Güzellikleri tadın ama sarhoş olmayın.

 

Yengeç

Su Öncü (21 Haziran – 22 Temmuz)

 

 

Güç ve şans

Bu ayın en şanslı burcu sizsiniz. Hem sosyal olarak hem de kişisel olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu ay boyunca gerçekleştirmek istediklerinizi gerçekleştirmek ya da değiştirmek, çalışmalarınızda farklılıklar yaratmak ya da işinizde yeni düzenlemeler yapmak için ideal bir dönem. Bugüne kadar yapmaktan çekindiğiniz pek çok şeyi deneyebilir, yaşamınıza katabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle son derece dolu, dolu geçebilecek bir aydasınız.

 

Başak

Toprak Değişken (22 Ağustos – 23 Eylül)

 

Yepyeni bakış açıları

Mayıs ayı boyunca yepyeni bakış açılarını ve yepyeni fırsatları çakıştırabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yurt dışı bağlantılarında, öğrenimde, araştırmalarda son derece hareketli bir dönemdesiniz. Artık yeni sözleşmeler yapabilir, yeni vizyonlar ortaya koyabilirsiniz. Kendi stratejinizi bir bir uygulamaya koyabilecek bir sürece giriyorsunuz. Aşk hayatınızda son derece olumlu gelişmeler var. Sevdiklerinizle bir kere daha doğruları paylaşacaksınız.

 

 

 

Terazi

 

Hava Öncü (23 Eylül – 22 Ekim)

 

Kazancı ciddiye almak

İki, iki buçuk senedir sorumluluklarınız ve yaşamınızda kendinize ait alanları belirlemiş bulunuyorsunuz. Burcunuzda artık geçişini tamamlayacak olan sorumlulukların gezegeni Satürn sizi yavaş yavaş özgürleştirecek. Ancak bu ay yine de dikkati elden bırakmamanız gerek. Özellikle parasal konulara özen göstermelisiniz. Ayrıca çalışmalarınızda çok fazla harcamaya yönelik olmamanız sizi belki koruyabilir. Sahip olduklarınızı değerlendirmenizde yarar var. Arkadaşlarınız tarafından sevildiğiniz, aşk ve aile yaşantınızda mutlu olacağınız bir ay. Gününüzü gün ederken cebinize dikkat edin.

 

Akrep

Su Sabit (22 Ekim – 22 Kasım) 

Fazla derinlere dalmayın

İç dünyanızı oldukça fırtınalı yaşıyor olabilirsiniz. Kendiniz ve karşınızdakiler arasında yoğun bir gerilim yaşayabilirsiniz, bu durum duygusal yaşamınızı ya da iş ilişkilerinizi etkileyebilir. Daha nesnel, sorumluluklarınızı ve başarı grafiğinizi göz önünde bulundurarak bunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki aylardan itibaren burcunuza girecek olan Jüpiter Gezegeni’nin sizi şımartması için beklemenizde yarar var…


 

Yay

 

Ateş Değişken (22 Kasım – 22 Aralık) 

Seçim yapma zamanı

Hayatın keyfini çıkarabileceğiniz bir dönem. Yaratıcılığınızın ve aşklarınızın en üst seviyesindesiniz. Böyle dönemlerde aklınızdan geçenleri gerçekleştirmeniz size yenilikler getirebilir. Her an değişik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda da son derece şanslı bir süreçtesiniz. Gökyüzünün sizi korumaya aldığı şanslı bir dönem.

 

Oğlak

Toprak Öncü (22 Aralık – 22 Ocak)

Eğlenme vakti

Mayıs ayı pek çok sürprizlerle sizi işinizden uzaklaştırabilir. Son zamanlardaki yoğun çalışmalar sonucu artık kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda son derece şanslı olduğunuz ve sevdiklerinizle mutlulukları paylaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Etrafınızda pek çok sıkıcı konuşmalar olabilir. Yakın çevrenizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ufak tefek hırsızlıklara karşı temkinli olmanızda yarar var. Sevdiklerinizle, sevdiğiniz şeyleri yaparak kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Bol şanslar.

 

Kova

Hava Sabit (22 Ocak – 20 Şubat)

Parasal konulara dikkat

Mayıs ayı boyunca parasal konularda zorlanabilir ya da bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ancak her zamanki gibi yaratıcı zekanızla çok çabuk kendinizi toparlayabilirsiniz. Kısa geziler size pek çok rahatlık ve şans getirebilir. Yakın çevrenizden sürprizler olabilir. Ancak sevdiklerinizle zorlu anlar yaşayabilirsiniz. Sorunlara objektif bakarak üstesinden gelebilirsiniz. Duygularınızı, keyiflerinizi gözden geçirmenizin tam zamanı. Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz.

 

Balık

Su Değişken (20 Şubat – 21 Mart) 

Yepyeni açılımlar

İşte en özenilecek burç. O kadar çok olasılıklar ve olanaklar içinde seçim yapmanız zor olmalı. Bu ay kararlarınızı uygulamakta zorlanabilir veya gecikebilirsiniz. Mutlaka bir ajandanız olmalı. Günlerinizi, haftalarınızı kontrol etmeniz ve kararlarınıza sadık olmanız gerekebilir. Kendinize bir üçüncü gözle baktığınız ve yaşamınıza daha objektif olduğunuz sürece başaramayacağınız hiçbir konu yok. Tüm geniş ufuklar sizinle birlikte. Bol şanslar.

 

Koç

Ateş Öncü (21 Mart – 20 Nisan)

Ayrışmak mı, bütünleşmek mi?

Doğa koç burcu ile uyanırken koç burcu insanlarını da çalışmaya ve sorumluluklarını gözden geçirmeye davet ediyor. Yorgunluklarınızı ya da sıkıntılarınızı dile getirmek bir çözüm olabilir. Yoksa çok fazlasıyla sıkışıp her şeyi yarım bırakmak, vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkan sürprizlerle asıl amacınıza yönelebilirsiniz. Bütün gücünüzü toplayıp kendi gerçeğinize yoğunlaşmanız hayatınıza önemli bir değişiklik katabilir.

 

Yazan: Francine Sevda Dorkip

astrosevda@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.