© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Masalsı Aylar Geçireceğiz

Masalsı Aylar Geçireceğiz

Yeni yılın ilk ayı, ilk sayısı… Güzel bir başlangıç gerek. İşte o yüzden sizlerle bu ay Aldea’yı tanıştırmak istedim. Onu nasıl tanımlayacağımı tam olarak bilmiyorum. Yaşam koçu, şifacı… Bunlar yeterli değil bence. Süper pozitif bir insan, belki de “kanatsız melek” diyebilirim. Evet, Aldea Füsun Dağlı bizlere çalışmalarından bahsediyor ve çok hoş bir hikayesini paylaşıyor.

Yine çok sevdiğim arkadaşım Feng Shui uzmanı Dilek Demirci ile enerjilerden, 2011’den konuştuk. Bakalım sizleri bu yıl neler bekliyor?

Bu yılki defilesini 10 Kasım’da gerçekleştiren ve Atamız’a hediye eden, çağdaş Türk kadınını giydiren, çok değerli modacı Yıldırım Mayruk ve “Yamak” Barbaros Şansal’la çok içten sohbetlerimiz var.

Doğuştan görme yetisine sahip olmayan ancak altı yüz yıldır ilk kez “üç kaçışlı perspektif”i çizen ve muhteşem resimleriyle dünyaca üne sahip Eşref Armağan ile sıcacık bir söyleşimiz oldu.

“Aşkın Sekiz Kusuru” kitabının yazarı Arzum Uzun; “pop art” akımının temsilcilerinden Ardan Özmenoğlu; 80’lerin unutulmaz kadın sesi Belinda Carlisle’in genç oğlu Hollywood starı James Duke Mason; başarılı iş adamı Önder Kartal bu sayının ilgi çekecek röportajları…

Gelelim ayın özel konuğuna… Yaptığı esprilerle ekibimize neşe katan, genç yaşına rağmen olgun tavırlarıyla tam bir hanımefendi olan Azade Balkaner ile Sait Halim Paşa Yalısı’ndaydık… Damas’ın eşsiz mücevherleri, Vakko ile Beymen’in kıyafetleriyle tam bir görsel şölene dönüşen çekimden enfes kareler ve samimi cevaplarıyla Azade Balkaner sizlerle…

Birbirinden şık davetler, ilginç yazılar ve mükemmel bir MAG daha sizleri bekliyor…

Ülkemize, dünyamıza, herkese mutlu, huzurlu, güzel günler diliyoruz.

MAG 2011 OCAk

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.