© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Kasım Ayında Aşk Arayacağınıza, Bir Senedir Giymediğiniz Montların Cebinde Para Arayın… İhtimal Daha Yüksek…

Kasım Ayında Aşk Arayacağınıza, Bir Senedir Giymediğiniz Montların Cebinde Para Arayın… İhtimal Daha Yüksek…

Artık kalın kazakları, botları, paltoları dolaptan çıkartıp bedenimizi sıcak tutacağımız aya girdik ey sevgili okur… Derledim, topladım sizler için içimizi ışıldatacak, ayaz ve kuru soğuklara göğüs gerecek trendleri… Buyurun buradan yudumlayın teker teker. Kasımda aşk başka mıdır cidden?

Balatt Leather
Deriye aşık bir ailenin üyesi olan Liana Kesenci çok geçmeden deri tasarımları yaratmaya başlamış. Markası için uzun süre isim arayan tasarımcı, projenin doğup geliştiği semtten ilham alarak Balatt adını uygun görmüş. Logo tasarımı ve tüm kurumsal yapısı Boran Güney ve Çağlar Kanzık tarafından hazırlanan “Balatt”ta birbirinden farklı pantolon, ceket, yelek, çanta ve pek çok farklı tasarım yer alıyor. Kesenci stilinde sadelikten; güzellik konusunda ise doğallıktan yana.
Chuchu Bags
Çok küçük yaşlarda başlayan çanta merakını, aldığı eğitimlerle de birleştirerek profesyonel hayata geçiren Mehtap Hiçsönmez, 2012 yılında kreatif direktörlüğünü de yaptığı “Chuchu” markasını yarattı. “Kaliteden ödün vermeden, fonksiyonel ve eğlenceli çantalar yaratmak” amacı ile üretilen Chuchu çantalarının tamamı yüzde yüz deri ve el yapımıdır. Kendi web sitesinden veya lidya.com’dan bu renkli dünyaya ulaşabilirsiniz. Benim favorim bebek mavisi bucket bag.
Atelier A’lette
Atelier A’lette, vintage ve geleneksel parçaların yeni yorumlarını farklılık arayanlar ile buluşturuyor. İthal koleksiyonunun yanı sıra atölye özel tasarımlar sizlere hem günlük hayatta hem özel günlerinizde kullanabileceğiniz kendi şahsına münhasır alternatifler sunuyor. Felsefesi karıştır ve kombinle; renkli kristal kolyelerinizi t-shirtleriniz ile, bilekliklerinizi rose-gold-silver üst üste takın. Sınırınız hayal gücünüz! Koleksiyondan favorilerim grace taşlı küpe, tesbih kristal kolye ve yeşil başak kristal kolye.
Isa Arfen
Tabii ki Central Saint Martin’s mezunu olan Serafina Sama; Chloe, Charlotte Olympia, Marc Jacobs, Lanvin ve Marni gibi üstatların yanında dirsek çürüterek kendi markası “Isa Arfen”i 2011 yılında kurmuş. İtalyan olan Sama 2008’de evlenmek üzere Londra’ya taşınmış ve ilk serisini yazlık elbiselerden oluşan özel bir koleksiyon olarak satışa çıkarmış ve tabii ki arkası kesilmemiş…

Atelier Kikala
2012 yılında birçok yetenekli Gürcü tasarımcı tarafından kurulan marka, farklı tarzı ile moda endüstrisinin dikkatini çoktan çekmeyi başardı bile. Katı ve geometrik formlarda tasarlanmış günlük kıyafetleri bir sanat objesi haline getiren baş tasarımcı Lado Bokuchava sofistike detaylar ile koleksiyonu tamamlamış. Ayrıca Atelier Kikala’nın More is Love ile de özel bir iş birliği projesi bulunuyor.

Anya Hindmarch Handbags
Yaratıcı ve esprili kadınlara bayıldığım gibi komik unsurları tasarımlarına ekleyen designerlara da bir o kadar şapka çıkartıyorum. Anya’da bunlardan sadece birisi. 25 yıllık kariyerinde hepimizin en iyi bildiği ikonik tasarımı “I am not a plastic bag” herhalde. Hani şu İngiltere’de 80.000 kişinin sahip olmak için kuyruğa girdiği çanta. E tabiî ki bu kadar yaratıcılık peşinden tüm celebrityleri de sürüklüyor. Alexa Chung, Kate Moss, Cara Delevingne ve Cambridge Düşesi sadece birkaç isim. Niche kelimesinin hakkını veren bu markayı kaçırmayın derim.
Art.i.choke Vintage Istanbul
Zamanına damga vurmuş vintage mobilya ve aksesuarları bir arada bulabileceğiniz “art.i.choke vıntage furnıture” Bağdat Caddesi Suadiye’de açıldı. 2006 yılında Çukurcuma’da yolculuğuna başlayan art.i.choke, Galata’nın ardından müşterileri için özenle bir araya getirdiği vintage mobilya ve aksesuarları ile Suadiye’deki yeni mağazasında yoluna devam ediyor. Yaratıcı sektörlerde uzun yıllar çalışmış iki kız kardeş Öykü Thurston ve Başak Onay tarafından temelleri atılan “art.i.choke vintage furniture”, yaşam alanlarının her köşesinin renklenmesini sağlayacak detaylar sunarak ince düşünülmüş ve iyi tasarlanmış mobilyaların değer kattığı bir dünya yaratıyor.
Gala Gonzalez
26 yaşında kendi tabiri ile gün boyunca yaptığı ve nefes aldığı her anı bloguna aktaran Gala, zaman zaman katıldığı moda haftalarının yoğunluğundan olsa gerek blogunu aksatsa da geri dönüşünde yüklü bir bombardımana tutuyor bizi. Brezilya’dan Fransa’ya ve New York’a kadar tüm moda haftalarına davetli olduğundan kendisinin en çok o postlarını seviyorum. Eh günde 15.000 hit ve onca reklam kolay alınmıyor bu kalabalık blogger dünyasında…

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.