© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Işıltılı Bütünlük

Işıltılı Bütünlük

Bu ay yine, tasarımını tamamladığımız bir konut projesiyle buluşuyoruz sizlerle… Aslında gördüğünüz görsellerin hepsi bilgisayar çizimi; ancak tüm mobilyalar, duvar kağıtları, ahşaplar vs. gerçeğinin birebir kopyası olarak modellendi. Bu çizimler sayesinde evin bitmiş halinin, aslında nasıl olacağını projenin en başında paylaşabiliyoruz müşterimizle. Onlar bizlere hayallerini anlatıyor; biz de önce bilgisayar çizimleriyle, sonra da gerçeğiyle çıkıyoruz karşılarına. Bu projede de hayallerin sunum aşaması bitti. Sırada gerçeğe dönüşmesi kaldı. 3Yine açık tonlarda ama asla ölü tekdüze olmayan mekanlar tasarladık. Tüm duvar kağıtlarını ve kumaşları krem ve toprak tonlarında seçtik. Onları vurgulamak için zeminlerde ceviz cilalı meşe parkeler ve açık tonlarda mermerler kullandık. Aydınlatma elemanları gösterişli olduğu kadar da sade. Hiçbir mobilya, duvar kağıdı, aydınlatma vs. birbirinin önüne geçmiyor. Her biri müthiş müzikler yapan orkestra elemanı adeta. Enstrümanlardan biri olmazsa asla aynı tadı alamayacağımız gibi; hepsi bu evin olmazsa olmazları. Anlayacağınız tasarladığımız tüm mekanlarda projenin en başından itibaren; kapı kolundan vazosuna kadar, bir bütünü vazgeçilmez parçalarıyla oluşturuyoruz. Böylece birlikte çalıştığımız ve sonra dost olduğumuz müşterilerimizin akıllarında hiçbir soru işareti kalmıyor. Umarız bir gün hepinizin hayalleri, bu projelerdeki gibi eksiksiz ve detaylı olarak gerçeğe dönüşür.

 

[nggallery id=616]

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.