© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Hayalinizdeki Rengi Seçin, Onlar Kaplasın

Hayalinizdeki Rengi Seçin, Onlar Kaplasın

Geçtiğimiz ay benim doğum günümdü(tabii ki 30 gün 30 gece değil  ) ve en yaratıcı hediyemi kardeşimin kız arkadaşından aldım, kendisi çok başarılı ve ödüllü bir tasarımcı. Ex libris, kitapseverlerin kitaplarının iç kapağına yapıştırdıkları üzerinde adlarının ve değişik konularda resimlerin yer aldığı küçük boyutlu grafik çalışmalardır. Kitabın kartviziti ya da tapusudur. Günümüzde belki de birçok kişi exlibris’in ne demek olduğunu bilmiyor, mutlaka tarayın derim, geçmişte o kadar özel çalışmalar var ki. Benim de bir exlibris’im olmuş oldu. Teşekkürler İrem’cik…
Hayalinizdeki Rengi Seçin, Onlar Kaplasın
Moda deyince aklımıza hep kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, aksesuarlar geliyor. Ama şu anda gündemde olan ve görünce aklınızı başınızdan alacak bir trend var, o da “Fashion for Car” yani “Arabalar için Moda”. Yolda giderken bir araba dikkatimi çekti, daha doğrusu dikkatimi çekmesini sağlayan daha önce hiçbir arabada görmediğim rengiydi. Araştırmalarım sonucunda bunu Türkiye’de en iyi yapan yere ulaştım: Folyo Cars… İnanılmaz bir renk skalaları vardı ve benim tercihim ise tabii ki pembe idi. 5-6 saat gibi kısa bir sürede Folyo Cars’ın uzman ekibi arabamı baştan yarattı. Siz de arabanızın renginden sıkıldıysanız ya da en sevdiğiniz rengi arabanızda da taşımak istiyorsanız Folyo Cars’ın yolunu tutun. Detaylı bilgi için www.folyocars.com.tr adresini mutlaka ziyaret edin.
Bardot Efsanesi Tam Gaz
Amerikan şarkıcıların parfümden kıyafete kendi markalarını yaratmalarına alışmıştık ama Fransız aktris Brigitte Bardot‘nun giyim markası haberi güzel bir sürpriz oldu. 70’ler stilinin sarı saçlı simgesi, Saint-Tropez‘yi meşhur eden oyuncunun adını taşıyan İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu, Eylül ayında Paris Who’s Next fuarında tanıtılacak. Henüz satış noktaları belli olmayan koleksiyonun, Brigitte Bardot ile bütünleşen bikiniler, geniş yakalı atletler ve örgü kazaklardan oluşan klasikleşmiş bir vintage tarza sahip olmasını bekliyoruz.
LV ile Kendinzi Art Deco Diva Hissetmeye Var mısınız?
Louis Vuitton‘un 2011 Pre-Fall Koleksiyonu şu an vitrinlerde satışta. Marc Jacobs‘ın ünlü sanatçı Louise Bourgeois‘nın dokumalarından ve Bertolucci’nin The Conformist (1970) filmindeki Art Deco estetik anlayışından ilham alan sonbahar öncesi koleksiyonu oldukça maskülen. Bu retro ve sadelikten uzak moderniteyle birleşen koleksiyon yine Art Deco döneminin kalite anlayışıyla bugünün modasına ilham veriyor. 20’li ve 30’lu yılların şıklığı pratik parçalarla sunuluyor. 2011 sonbaharında kendinizi biraz Art Deco Diva hissetmeye var mısınız?
Adem ile Havva’nın Günahına Ortak Olmak
Bu ay ayın blogu http://candirekli.com/kankanerdeyimben/ linkine sahip Can Direkli’nin blogu. Bundan sonra her ay sizlerle bloggerlarla yapılmış ilginç röportajları da sunacağız. Size biraz Can’dan bahsedeyim, Can; yaklaşık 2 yıldır blog yazarlığı yapıyor. Trajikomik bir olay sonucu İstanbul dışında 1 yıl yaşamak zorunda bırakıldıktan sonra, oradaki sıkıntılarını karşısında biri dinliyormuş gibi bloga dökmeye karar vermiş. Sonra modaya çevirmiş blogunu. Geri dönüp İstanbul’a yerleşince ise birçok moda markası ile freelance olarak çalışmış. Blogunun getirisi olarak bir dönem Begüm Salihoğlu’yla akabinde halen çalışmakta olduğu Zaman Atölyesi’yle işe başlamış. Adem ile Havva çekimi ise Studio Soho’da Onur Aykutlu tarafından çekilen karelerle hayat bulmuş. Can, “Adem’le Havva’nın günahına ortak olmak keyifli.” diyor.
Zamanın Ötesinde Zarafet
Dünya saat endüstrisinin en saygın markalarından Edox, Royal Lady’i kadınlar için özel olarak tasarladı. İsviçre saatinin üstün teknolojisiyle pırlantanın ölümsüz ışıltısını sportif bir dizayn ile birleştiren Royal Lady Koleksiyonu bileğinde “ölümsüzlüğü” taşımak isteyen kadınların hizmetinde. 60 adet pırlanta taşı ile zamanı keyfe dönüştürmenin yolu biz kadınlar için açıldı.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.