© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Güneş öncesi sağlıklı bronzluk…

Güneş öncesi sağlıklı bronzluk…

Yaza bembeyaz girmek istemiyorsunuz, solaryumdan da hoşlanmıyorsunuz. O halde tatil öncesi bronzlaşmak için, en etkili yöntem hiç şüphesiz otobronzanlar olacaktır. Bu ürünler, güneşle buluşmanıza kadar size çok rahat ve sağlıklı bir bronzluk sağlayacaktır. Öncesinde yaptıracağınız kese sayesinde cildinizi ölü deriden arındırıp yenilenmesini sağlayabilirsiniz. Böylece kullandığınız ürünlerin neticesi daha canlı olacaktır.
Minik bir ipucu !!! Bu aylarda tüketeceğiniz kırmızı renkli meyve ve sebzeler, içeriklerindeki likopen maddesi sayesinde, cildinizi UV ışınlarına karşı içten koruyacaktır. Bu sayede cildiniz UV ışınlarına karşı korunurken, daha da güzel ve sağlıklı görünecektir.

Güneş ürünlerinin uzmanı Lancaster’in nemlendirici ve koruma özellikli serisi, hemen kuruyor ve kıyafette iz bırakmıyor.

Clarins melanin üretimini sağlayan içerikleriyle cildinize güneşle buluşmuş bir bronzluk verir.

Michael Kors Leg Shine ile bacaklarınız daha parlak ve daha bronz gözükecek.

Shiseido’nun Brilliant Bronze Self Taning serisi SPF 15 özelliği ile cildinize doğal bir bronzluk sağlarken, cildinizi güneşe karşı da koruyor.

Estee Lauder’ın Bronze Goddess serisindeki ürünlerin en önemli farkı normal vücut losyonları gibi uygulanabiliyor. Sadece bronzluk değil cildin ihtiyacı olan nemi de takviye ediyor.

Oriflame’in mendil şeklindeki ürünü son derece pratik. Birkaç saat içinde doğal bir bronz görünüm sağlıyor.

Altın ve bakır ışıltısı olarak iki renk alternatifi sunan Yves Saint Laurent’ın otobronzanları sınırlı sayıda üretildi.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.