© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Dopdolu Mayıs!

Dopdolu Mayıs!

Senenin en güzel aylarından Mayıs geldi bile! Bir yandan senenin üçte birinin bu kadar çabuk bitmiş olmasına şaşırırken, bir yandan da güneşli günlerle keyfimiz ikiye katlanıyor! Dopdolu bir Mayıs bizi bekliyor. Bu güzel ayın tadını çıkarmak için işte Mayıs ajandasından notlar;

5 Mayıs – Hıdırellez: 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece Hıdırellez. Bu geleneğin eğlenceli ritüelleriyle dileklerimizi çizip, gül dalına asacağız. Siz de tarihi not edin, unutmayın! Ayrıca, Hıdırellez Ankara’da ODTÜ Vişnelik’te ve İstanbul’da Parkorman’da eğlenceli konserlerle şenlik havasında kutlanacak.

12 Mayıs – Anneler Günü: Bu sene ayın 12’si Anneler Günü. Hediye ve güzel bir gün geçirmek için sayısız seçenek arasından seçim sizin!

14 Mayıs – Goran Bregoviç: Balkan müziğini Türkiye’ye sevdiren Bregoviç, ayın 14’ünde Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veriyor. Eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenler kaçırmasın!

17 Mayıs – Depeche Mode: Aylardır beklediğimiz Depeche Mode sonunda geliyor! Maçka Küçükçiftlik Park’taki konser için biletler hazır, geri sayım başladı!

17 Mayıs – The Great Gatsby: Scott Fitzgerald’ın romanından uyarlanan film sonunda vizyonda, Leonardo DiCaprio başrolde. Uzun süredir beklenen film 3D olarak da izlenebiliyor.

19 Mayıs – Gençlik ve Spor Bayramı: Bayraklarımızı asmayı unutmuyoruz!

25 Mayıs – Babylon Soundgarden: Şu ana kadar açıklandığı kadarıyla Kings of Convenience ve DeVotchKa gibi dünyaca ünlü grupları ağırlayacak olan Babylon Soundgarden Parkorman’da gerçekleştirilecek. Bir günlük karnaval havası için kaçırılmayacak fırsat!

26 Mayıs – Segment 3: İstanbul’un en güzel yapılarından biri olan Borusan Perili Köşk’te bir süredir devam eden Segment 3’ü gezmek için 26 Mayıs son tarih. Muhteşem manzaranın tadını çıkararak sergiyi gezmek için bu son şansı kaçırmayın.

30 Mayıs – Rihanna: Bir dünya starı daha Türkiye’den geçecek. 30 Mayıs’ta Rihanna Beşiktaş İnönü Stadı’nda unutulmaz bir gece yaşatacak.

Söylemeden olmaz. Ayın en önemli etkinliklerinden 2 Mayıs’taki Justin Bieber konserine çocukları nedeniyle katılacak olanlara şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun!

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.