© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Çocuk İlkbahar/Yaz 2010 Seçimlerim

Çocuk İlkbahar/Yaz 2010 Seçimlerim

Bu güzelim ilkbahar havasının gelmesi ve lalelerin renk renk açması bana pastel renkli ve cıvıl cıvıl çocuk kıyafetleri alışveriş yapma isteğini uyandırıyor içimde!
Çocuğunuz yoksa yeğeninize veya akrabanızın çocuğuna, ya da arkadaşınızın çocuğuna alın! Çocuğun hep kıyafete ihtiyacı var, büyüyor ne de olsa hep! E mademki alışveriş şart, bari şık hoş ve zarif giydirin çocukları!


KLASİK ÇOCUK GİYİMİNDE:

 

BONPOINT VE IL GUFO

Yeni doğmuş hediyesi olarak Bonpoint’in bu takımı çok zarif!

Il Gufo “çocuk gibi giyinmiş çocuk” kıyafetleri yapıyor… Bu elbisenin her rengi harika!

New York’ta değilseniz yine de internetten alışveriş yapabileceğiniz iki tavsiyem var: New York markası Baby CZ (www.babycz.com ) ve Papo d’anjo (www.papodanjo.com) her zaman favorilerim arasında. Hem kızlar için hem de erkekler için…

Ralph Lauren’dan bir elbise veya yeni doğmuşa bir hediye de hep zarif bir seçim. Erkek çocuklar için de hoş seçimler mümkün.

Moda markaları arasında Chloé’den alacağınız bir bluz çok hoş duracaktır kızınızın üstünde!

Burberry yağmurluktan daha şıkı yok gerçekten.

Replay and Sons jeansleri hep tercih ediyorum çünkü kesimi dar.

Petit Bateau iç çamaşırı, pijama ve mayo için vazgeçilmez seçimim. Ben de bebekken Petit Bateau giyiyordum, kızım da Petit Bateau giyiyor.

İngiliz Caramel baby&co belki senelerdir gördüğüm en hoş retro şık markalardan… Bir şey almamak gerçekten çok zor!

I Pinko Pallino da İtalyan entelektüel bir marka… Düğün gibi özel günler için seçebileceğiniz ipek elbiseler sizi adeta büyülüyor. 1950’lerden esinlenen marka gerçekten ayrıcalıklı!

Fashion Affordable markalar arasında da;

Du pareil au même (www.dpam.com) harika bir marka.  100% koton kıyafetler hem hesaplı, hem orijinal. Pantolon kesimleri de çok güzel oturuyor çocuğunuza. Belleri de hep düğmeli lastikli, büyüdükçe giyebilsin diye! Hem fiyatlar çok uygun hem modeller çok şirin!

GAP’de de hep güzel basicler bulabilirsiniz ve tabii Zara Kids’e uğramadan da
olmaz! Yağmur çizmeleri hep çok sekerler!

Ayakkabi
Start rite (ingiliz) jenerasyonlardan beri var.

Favori balerin ayakkabı (hem anne kız bir örnek giyebilirsiniz) seçimim Tod’s’tan yana. Hem çok şık hem de çok rahatlar!

Ve tabii kızıma vişne rengi Rayban Wayfarer almadan edemedim!

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.