© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Babalar Gününe Özel

Babalar Gününe Özel

Genelde tatil dönemine denk geldiğinden olacak, babalar gününü hep ihmal ederiz. Bu sene 20 Haziran’a denk gelecek bu özel gün için hediye seçiminiz parfümden yana olacaksa, işte size alternatifler…

Vahşi doğanın ani, yeşil ferahlığından ilham alınarak yaratılan Davidoff Adventure Eau Fraiche maceranın ve keşfedilmeyenin heyecanını en etkileyici şekilde ortaya çıkarıyor.
50 ml 130 TL

Euphoria Men Intense, Euphoria Men imzasıyla, zengin ve daha koyu olan yeni versiyonuyla karşınızda. Daha yoğun kokusuyla şimdi daha cesur. Euphoria Men Intense; oryantal amber kokusuyla, seksi ve egzotik. Hissel ve maskülen içeriğiyle kışkırtıcı karışımı, entrika ve gizemi anımsatıyor.
50 ml 156 TL

Versace Pour Homme, modern Akdeniz erkeğini temsil eden erkeksi bir parfüm. Klasik ve etkileyici olduğu kadar çağdaş aromasıyla duyuları harekete geçiren bir etkisi var.

Misk kokulu deri…  Antoine Lie tarafından geliştirilmiş güzel koku, onun notalarını gösterir ve Jean Paul Knott tarafından yaratılan erkek hazır giyim koleksiyonlarıyla mükemmel uyumdadır. Markanın köklerinden gelerek, ilhamını bünyesinden alır ve güncel yoruma sunar. Ve L’Essence de Cerutti ortaya çıkar.
50 ml 138 TL

Duyularınızın derinliklerine hitap eden SHISEIDO ZEN for MEN size modern işlevselliğin kapılarını açar. Baharat ormanı, egzotik meyveler ve erkeksi misk kokusu duyguları alevlendirir. Etki alanı erkeklerin ihtiyaçlarını karşılar. Günün başından sonuna kadar, esansın yarattığı tutku sonsuzluk duygusu uyandırır.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.