© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Ayşe’den Notlar

Ayşe’den Notlar

Mart ayına merhaba dediğimiz şu günlerde size bazı yeniliklerden bahsetmek istiyorum. TepeHome ile olan çalışmamızdan, yeni lezzetler durağı ve yepyeni etkinliklerden haberdar olmak istiyorsanız bu ay ki yazımı okumadan geçmeyin!

TepeHome ile Keyifli Birlikteliğim
Uzun süre önce evime upuzun bir masa alırken TepeHome markasını çok sevmiştim. Ve hatta aradığım masayı ve provensal siyah büfemi de yine TepeHome’dan bulmuştum. Bu mart ayında harika bir köşeyle TepeHome bana ev sahipliği yapacak. Ziyaret etmenizi çok isterim. Koskocaman mağazadan en sevdiğim ürünleri bir araya topladım. Ve çok neşeli bir köşe ortaya çıktı. Çaydanlıktan kırmızı kadife küçük berjere kadar! Ben çok sevdim bakalım siz nasıl bulacaksınız. Ankara Bilkent, İstanbul Şişli ve Kadıköy mağazalarında aynı anda! Ankara’ya uzanmak benim için ayrı bir keyif oldu. Biraz çocuklu yaşam, biraz masa keyfi biraz en lüks zamanlarımı evde geçirme isteğini düşündükçe seçimlerim de bir yönde oldu hep. İnsan yoğun çalışınca evdeki zamanlarını en lüks olarak tanımlayabiliyor. TepeHome da bana bu
hissi yaşattı!

“Nose Meets The Chef”
Geçenlerde ilginç bir davetiye aldım. “Nose Meets The Chef” ve kısa bir not yazıyordu “Davete gelirken lütfen parfüm sürmeyiniz”.  Tam olarak anladığım harika kokular harika yemeklerle buluşacaktı. Ezra+Tuba kokteyl elbisemi üzerime çektiğim gibi doğru Swissôtel, Gaja Restoran’ın yolunu tuttum. Yemek öncesi Gaja Restoran’ın yetenekli Şefi William Mahi ile tanışma ve sohbet etme fırsatım oldu. Mutfağına yaptığım ziyarette çok genç olduğunu gördüm. Harika yollar kat etmiş, herkese nasip olmaz!

La Deese Butik Parfüm ile Koku Uzmanı Vedat Ozan anlatımıyla harika bir deneyim yaşadık. Belli başlı parfümlerle yemekleri eşleştirmişlerdi. Önden “Hermes’in Mango”sunu koklarken hemen ardından mango içerikli, Citrus temalı bir tabakla karşılaştık. Yolunuz Nişantaşı’na düşerse gerçekten La Deese Butik Parfüm’ü ziyaret etmelisiniz. Kendi adınızı verdiğiniz, kendi notalarınızla bir şişe yaratabilirsiniz. Kızlarıma yaratacağım parfümle onlara bir koku bırakabilirim şöyle bol paçulili…

Strawberry Shortcake – Çilek Kız
“Strawberry Shortcake Live Show” mart ayı boyunca Türkiye’de!
Dünyada çocukların sevgilisi Strawberry Shortcake namı değer Çilek Kız, Amerika’dan Brezilya’ya pek çok ülkede sergilenen muhteşem şovu ile Wish Organizasyon vasıtasıyla İstanbul’da olacak. Çocuklardan önce ben çok sevindim. Bu karakteri uzun zamandır pek severim özellikle Amerika’da çok ünlü bir kızımızdır. 1980 yılında Amerika’da tebrik kartlarının yani sıra birçok oyuncak ve oyunun parçası Çilek Kız bir fenomen. Biletix’den biletlere ulaşabilirsiniz. Bakery mutfağına aşık olan ben açıkçası pek mutlu oldum. Her zaman karakterlerinin tatlı ve meyve isimlerinden olması benim çok hoşuma gitmiştir.

Yolunuz mutlaka düşsün ve siz de bu şovu izleyin. Mart ayı içerisinde 3 hafta sonu boyunca MKM Akatlar İstanbul’da gösterilecek şovu merakla bekliyor benim minikler…

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.