© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Blues Festivali Başkenti Salladı

Blues Festivali Başkenti Salladı

Dünyanın en önemli blues sanatçılarının bir araya geldiği Efes Blues Festivali yirmiüçüncüsü Bilkent Otel’de düzenlendi. Türkiye turnesine başlayan festival Bilkent Hotel’de ünlü blues sanatçılarını ağırladı. Yıllara meydan okuyan blues ritimlerinin birbiri ardına çalındığı gecede başkentli blues severler doyasıya eğlendi. Efes Pilsen Blues Festival’in Ankara’daki ilk konserine Billy Branch’ın büyük usta Barış Manço’nun efsane şarkısı “Lambaya Püf De” performansı damgasını vurdu. 23 yıldır Türkiye’nin dört bir yanına blues müziğini taşıyan ülkemizin ilk ve tek blues festivali “Efes Pilsen Blues Festival”in on üçüncü durağı olan Ankara, ard arda üç konsere ev sahipliği yaptı.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.