© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Pepsimolojiler Konuşacak

Pepsimolojiler Konuşacak

 

Pepsi, dünyanın global ve en eğlenceli dili olan emojileri, dijital klavyelerden şişe ve kutulara ve bir de büyük bir sürpriz ile gözlüklere taşıyor. 600’den fazla tescilli tasarımı ile Pepsimojiler, bir milyondan fazla şişe ve teneke kutuların üzerinde hislerinize tercüman oluyor. Türkiye’de de satışa sunulacak bu özel tasarımlar yazın renkli dünyasını ve enerjisini yansıtacak…

Hem global hem yerel tasarımları ile dikkat çeken Pepsimojiler, dünyaca ünlü isimler ile işbirliği yapılarak hazırlandı. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Jeremy Scott, görsel zenginliği ile sıra dışı fotoğraflara imza atan moda fotoğrafçısı Ben Watts ve Instagram fenomeni Daniel Arnold Pepsimoji kampanyası güçlerini birleştirdi.

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.