© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Zamansız Yaz Trendleri

Zamansız Yaz Trendleri

Herkese merhaba! 

Sonunda hepimizin büyük bir sabırsızlıkla beklediği yaz mevsimi geldi! Mayıs ayı ile birlikte kışlıkları rafa kaldırmanın ve yaz sezonundan yapılan yeni alışverişlerle dolaplarımızı renklendirmenin şimdi tam zamanı. Her sezon değişen desenler ve çizgiler bir yana; yazın vazgeçilmez ve zamansız bir trendi varsa o da kesinlikle renkli, sade ve fresh olmak! Bayanlarda toz pembe kombinler, uçuk mavi çantalar hem sade hem de gözü yormayan bir görünüm yaratırken; erkeklerde keten ve beyaz takımların yanı sıra renkli ceketler, bu sezon oldukça çok tercih ediliyor. Alışverişe çıktığınızda dolabınızda yaz mevsiminde mutlaka olması gereken; soft renkte blazer ceketler, beyaz bir pantolon, loafer ve slipper ayakkabılar gibi zamansız parçalara yatırım yapmanızda fayda var. Bu şekilde modası geçmeyen klasik parçalarla, sezon trendi olan desenleri bir arada kombinleyerek hem zamansız hem de güne uygun bir görünüm elde edebilirsiniz. Yaz boyunca en çok kullanacağınız aksesuarlar olan güneş gözlükleri, hasır şapkalar, size ağırlık yapmayacak şık ve taşıması kolay küçük bir çanta da kendinize edinmeniz gereken parçaların başında geliyorlar. Tüm bu parçaları seçerken benim tavsiyem; pembe, açık mavi, sarı ve beyaz gibi yaz renklerinden asla vazgeçmemeniz yönünde. İşte sizler için sezondan seçtiğim bazı zamansız parçalar… 

Zamansız yaz modası…
Beyaz, mavi, sarı ve diğer tüm cıvıl cıvıl renkler olmadan geçecek bir yaz mevsimi düşünebiliyor musunuz? Sarı, pembe renkteki basic elbiseler; beyaz, mavi, tül, şifon bluzlar sizi her daim şık gösterecek ve bir sonraki sezon yeni parçalarla tekrar kombinleyeceğiniz zamansız parçalardır. Dolabınıza yatırım yaparken kısa dönemde kullanacağınız ve her zaman giymeyeceğiniz parçalar yerine farklı kombinler yapmanıza müsade edecek, aksesuarlarla uyum yakalayabilecek basic parçalar seçin ve bunları farklı eklemelerle yeniden yorumlayın.

Gelelim beylere…
Beylerde ise beyaz ve krem rengi takım elbiseler, yazın katılacağınız davetler için dolabınızda olması gereken en önemli parçaların başında geliyor. Slim fit jean pantolonlar, keten gömlekler ve basic tişörtleri bu sezon oldukça popüler olan ve moda tarihinin zamansız parçaları arasına eklenen Nike Airmaxler ile kombinleyebilirsiniz. Bileklik ve gözlük gibi aksesuarların bir erkeği stil sahibi gösteren en önemli parçalar olduğunu da unutmayın.

Yazar Hakkında /

Fashion-blogger, creative director of his own fashion blog. Kubilay launched his fashion and life-style blog, KubilaySakarya.com in 2011. Now he is graduated Interior Architecture and Environmental Design in Bilkent University.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.