© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Yeni Yılda Neler Olacak?

Yeni Yılda Neler Olacak?

2019 yılında Yengeç – Oğlak burçlarında gerçekleşen tutulmalar iş yaşam dengesini kurmamız, koşul ya da insanları şefkatli ve merhametli yaklaşımlar yönettiğimiz, hayatın her alanında kurduğumuz ilişkilerde sistem, düzen, saygı ve hiyerarşi gerektiğinin farkına varabiliriz…

 

KOÇ BURCU

Ev ve aileye dair olumlu gelişmeler yaşanabilir ve aileyle bir arada olma isteğiniz artabilir. Ancak iş yaşamınızda sürpriz gelişmeler ya da bazı aksaklıklar da muhtemel görünüyor. Bitişler olsa da yeni iş fırsatları mutlaka gelecektir, önemli olan iş ve yaşam dengesini kurabilmek ve sizi tatmin edecek bir işte çalışabilmek.

BOĞA BURCU

Bu yıl yaşadığınız olaylar ve bazı vazgeçişler özgürlük isteğinizi artırabilir. Eski hayat felsefeniz dağılıp çözülürken kendinizi eksik ve yetersiz bulduğunuz konularda eğitim ve kurslara katılmanız ve dar bulduğunuz zihin, yaşam ve hayatı daha geniş açıdan düşünüp kendinizi geliştirmeniz gereken güzel bir yıl olacak.

İKİZLER BURCU

Uzun bir süredir insanlarda aradığınız maddi ve manevi desteği bulamamaktasınız, bir süre daha böyle devam ederse çok güçleneceksiniz. Dışarıdan gelen kısıtlı para, sevgi ve ilgi sizi tatmin etmedikçe kendi yetenek, beceri ve mutluluğunuzu dış koşullar olmaksızın kendi başınıza da sağlayabildiğinizi göreceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Dış dünyayı güvensiz bulup eviniz, aileniz ve size zarar vermeyeceğinden emin olduğunuz insanlarla bir arada olma isteğiniz artacak. Gruplar vasıtası ile büyüyüp genişleyeceğiniz bir yıl olduğu için çok fazla içinize çekilmek yerine gruplar ve sosyal çevre ile bir arada olurken insanlara kendinizi duygusal anlamda daha yavaş ve ağır açabilirseniz çok şanslı ve geniş alana yayılacağınız bir yıl olacak.

ASLAN BURCU

Bu sene dinlenmeye, yalnız kalmaya ve ne istediğinizi bulabilmeye ihtiyacınız var. İzlemeniz gereken ruhsal yolun dışında, şaşırtıcı değişiklikler yaşayarak gerçek mesleğinizi ve yaşamanız gereken hayatı keşfedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bu sene, bir hedef koymanız ve sosyal olmanız gerekebilir. Eviniz, aileniz, sevdikleriniz ve hatta varsa çocuğunuz sizi daha disiplinli ve düzenli olmaya çağırıyor. Kısacası bu sene, özel hayatınıza giden yol dışarıdaki sosyal becerilerinize bağlı!

TERAZİ BURCU

Kariyerinle tanınmak isteyeceğin bir yıl olacak, sosyal olman işine olumlu yansıyacak. Fakat iş – yaşam dengeni düzeltmezsen ailevi ve özel ilişkilerinde pürüzler olabilir. Bu yüzden ne yaparsan yap, dengeni iyi koru. Tüm başarıların kalıcı olması mutlu bir özel hayata bağlı…

AKREP BURCU

Dost bildikleriniz değişmeye başlayabilir. Çünkü, bu yıl geniş sosyal çevrelere açılıp yaşamın anlamını ve amacını size anlatacak dostlar edineceksiniz. Zihnen büyüyecek ve güçleneceksiniz bu yıl. Artık sohbet ve iletişim kurarken daha dikkatli olmalısınız, çünkü söylediğiniz her cümle aleyhinize dönebilir.

YAY BURCU

Bu yıl para kazanma konusunda somut adımlar atıyorsunuz. Ait olmadığınız bir yerde yıllardır uğraşıyor ve değişim yapamadıysanız, bu yıl iş fırsatları, yabancı ülkeler konusunda ilerlemeniz için mevcut iş durumunuzda kopuşlar yaşanacaktır.

OĞLAK BURCU

Hayat, her şeyi yönetmek isteyen sizlere bu yıl öyle bir senaryo hazırlıyor ki, ne kadar uğraşsanız da hiçbir şeyi kontrol edemiyorsunuz. Güç elinizde olsa bile merhametinizi kaybetmezseniz ödülleriniz büyük olacak. Hasretini çektiğiniz sevgi ve manevi doyuma bu sayede ulaşacaksınız.

KOVA BURCU

Bu yıl günlük hayatınızı düzenlemeniz gerekecek ve zamanı çok başarılı yöneteceksiniz. Bu yıl korku ve endişelere kapılacağınız için çok fazla yalnız kalmamalısınız. Sosyal olmalısınız ancak, bazı gizli düşmanlarınız olabileceği için dikkatli olmalı ve özelinizi herkesle paylaşmamalısınız.

BALIK BURCU

Bu dönem sizi en mutlu edecek şeyler, eşiniz, aileniz ve çocuklarınız… Sosyal ortamlardan keyif almıyorsunuz ve katılmak istemiyorsunuz artık. Bu dönem hedef koyamazsınız, sadece sizi mutlu eden şeyleri takip ederek hedeflerinize onlarla ulaşabilirsiniz.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.