© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Yeni Trendler ve 2015

Yeni Trendler ve 2015

Diliyorum 2015 bize en başta sağlık ve huzur getirsin. Sonrası kolay. Aklımız yerinde oldukça, kalbimiz aşk ile çarptıkça, vicdanımız rahat kafamızı yastığa teslim olunca; seyahat etmekte zevkli, alışveriş yapmakta, yaşama dair her anı paylaşmakta sevdiklerle… işte Ocak trendleri ve yeni keşiflerim sizlerle.

Olive Cooper Bags
Tamamen İngiltere kokan bir koleksiyon, Olivia Martyn’nin hazırladığı tasarımlar. Ürünlerin tamamı hakiki deri ve deneyimli ustalar tarafından el işçiliği ile üretilmekte. Profesyonel iş kadınları için harika ve çok kaliteli bir seçim olabilecek ürün yelpazesini sizler de deneyimlerin derim.

Aurelie Bidermann Jewellery
O bir hayalperest ve gezgin… Bu kişisel özelliklerini de tasarımlarına yansıtmakta ise sınırsız yaratıcı. Evrenden beslenen bir ruh ve şiir gibi takılar. Paris ve New York arasında mekik dokuyan Aurelie tüm ruhunu bu yolculuklardan besliyor. Sofia Coppola, Beyonce, Gwyneth Paltrow en iyi müşterileri bu markanın.

Dover Street Market
Şahane bir konsept store. Alexander Wang, Comme des Garcons, Steven Tai, Haider Ackermann, Chalayan, Raf Simons, Elena Dawson gibi onlarca lüks markanın bir arada toplandığı bir vaha dersem daha doğru olur. Londra’ya gittiğinizde muhakkak uğrayın.

Stylejunky.Fr
Amacı sadece kıyafet satmak olmayan yıllardır Cannes’ın en trendy butiği Style Junky. Celebritylerden yeni yetme oyunculara, cemiyet hayatından, iş kadınlarına, bloggerlardan stil ikonlarına kadar geniş bir müşteri yelpazesi olan bu tatlı dükkanın web sitesini muhakkak ziyaret edin. Kapın bir parça.

Buccelatti
Milano’da başlayan öykü 1951 yılında 5th Avenue’da açılan mağaza ile günümüzün en belli başlı high end mücevheratçıları arasına girmeye hak kazanmalarında en büyük pay şahsımca. İtalyan Gemological Enstitüsünü kuran Buccelatti ailesi 25 yıl da bu kurumun başkanlığını yapmış. Eh daha ne olsun. Bu sene gelin olmaya hazırlananlar lütfen “bridal” koleksiyonunu inceleyin derim.

Pozanta
Dilara Uzan ve Sedef Sisa; birlikte tasarladıkları markaları 2015’de çok ses getirecek. Çantalarda rengarenk  ikad kumaşları kullanmışlar. Bu çantaları alırken extra ekleyeceğiniz zincirlerle diler belinizde, diler omzunuza asabileceğiniz gibi; dilerseniz de elinizde clutch olarak kullanabilirsiniz. Bu yaz için seyahat çantanızda güzel bir alternatif sizler için.

Cakehouse
Beşiktaş Evlendirme Dairesi yakınında, Cumartesi günleri kurulan Beşiktaş Pazarı’nın tam karşısındaki bu enfes kafe aynı anda hem mideye, hem göze, hem de ruha hitap eden sıcacık bir kaçış noktası. Dışarıdan bakınca oldukça sıradan gözüken, içeri girmenizle farklı enerjisi ile sizi de yeni bir müdavim olarak listeye ekleten bir yer burası. Her biri kendine özel, ev usulü yapılmış yemekler, kekler, pastalar, usta bir elden çıkan lezzetler…

Natacha Darty
2012’den beri blogunu takip ettiğim sevimli Fransız kadın. Elle, Vogue, Marie Claire france, W Magazine ile her zaman işbirliği içinde olan bu stil ikonunun Instagram sayfasını takibe alın derim 2015’te.

 

 

 

 

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.