© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Yaza Veda Sonbahara Merhaba

Yaza Veda Sonbahara Merhaba

Sıcaklarıyla, aşklarıyla, danslarıyla, coşkusuyla bir yazı daha geride bıraktık. Sonbaharın dinginliğinin başlangıcıdır; Eylül. Hüzünlü aşkların zamanıdır. Yaza veda, sonbahara merhabadır. Kozmetik dünyası da yeni ürünleriyle sonbahara merhaba diyor… Makyajlarda doğaya uyum sağlayan toprak renkleri, parfümlerde ise serin havalarda sıcak etki yaratacak kokular popüler. İşte Eylül ayında yeni çıkacak ürünlerden sizin için seçtiklerim…

Kadınlar için dayanılmaz bir çekim merkezi olan çikolata, bu sezon tüm makyajlarda iştah kabartıyor. Estee Lauder’in yeni makyaj serisi Chocolate Decadence’ı görünce, kendinizi çikolata reyonu geziyor sanabilirsiniz. Bu lezzetli seri sınırlı sayıda üretildiği için acele etmenizde fayda var.
Dudaklarınızla bütünleşmiş sofistike satenimsi bir ruj arayışındaysanız Giorgio Armani’nin Lip Wax’ı tam size göre. İnce yapılı bu rujları parmak ucunuzla hafifçe sürdüğünüzde dudaklarda allık etkisi yaratarak satensi bir etki sağlıyor.

Shiseido’nun inci ve altın ışıltısındaki iki yeni glossu ile çikolatalı makyajınızın daha değerli görünmesini sağlayabilirsiniz. Tek başına veya rujunuzun üzerine fark etmez, her iki seçenekte de muhteşem görüneceksiniz.
DKNY Delicious Night, New York gecelerinden esinlenerek yaratılmış bir koku. Öğütülmüş taze zencefil ile karıştırılmış buzlu greyfurt kokteyli ve böğürtlenli martini notaları açılışı yapıyor. Mor frezyanın canlı kıvılcımları, titreşen gece ışıklarının enerjisine ekleniyor. Kokunun ruhunu gece açan orkidelerden oluşan büyük bir buket, satensi yasemin yaprakları ve mor iris oluşturuyor. Parfümün kalbinde ise amber yatıyor. Siyah tütsü ile laden reçinesi ekstresinin yüksek sıcaklıktaki füzyonu, kadifemsi vetiver ve paçuli, amberin etkisini güçlendiriyor.Dünyanın en popüler çifti Victoria ve David Beckham’ın parfüm serilerine bir yenisi daha eklendi; Intimately Beckham. Çiftin lüks ve tutkulu yaşamını yansıtan kokuları, sonbahar gecelerinin gizemli anlarında size eşlik ediyor. Gerek şişe dizaynı, gerekse kokularının çekiciliği ile siz de bu eşsiz seri sayesinde kendinizi yeniden keşfetmeye, şıklığın ve renkli yaşam biçiminin keyfini sürmeye davetlisiniz!

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.