© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Yaz Geliyoor, Evler Cıvıldamaya Başlıyoor!

Yaz Geliyoor, Evler Cıvıldamaya Başlıyoor!

Baharın son günleri, son demleri doya doya tadını çıkaralım bu ılık limonata tadında havaların çünkü tabiattaki tüm renklerin bir araya geldiği hareketli
cıvıl cıvıl yaz geliyor. Yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanmanıza imkan tanıyan, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacağınız bir yaz bu! Çünkü bu yaz renklerde, desenlerde, aksesuarlarda tarzda sınır yok.

Floral desenler bu sezonun vazgeçilmezi, hatta sezonu anlatan kilit sözcüklerden biri de diyebiliriz. Aklınıza gelen her renkte çiçek desenleri özellikle kumaşlarda ve duvar kağıtlarında karşımıza çıkıyor. Yazla birlikte evlerimiz de yeşillenmeye, çiçek açmaya başlıyor. İrili, ufaklı sarı, pembe, yeşil, mercan, turkuaz çiçekler kışın buz gibi rüzgarlarını biranda silip götürecek.

Floral desenlerin geometrik hatlarını bir nebze yumuşatmak istiyorsanız daha pastel tonlar kullanmayı deneyebilirsiniz. Evleriniz eğer küçük ise su yeşili, uçuk mavi ve pudra tonları tam size göre. Moda dünyasına ilham veren ressamlar şimdi de dekorasyonda boy göstermeye başlıyor, duvarlarınızı tuval gibi kullanarak pastel tonlarda kendi eserinizi yaratmak bir hayli keyifli olabilir.

Barok stili bu yaz bambaşka bir yüzle çıkıyor karşımıza. Renk paletinde ihtişamıyla bilinen bordo, altın-gümüş rengi, mor ve kahveler yerini neon renklere bırakarak Damask desenine, şaşaalı barok kıvrımlarına değişik bir ruh katıyor. Narçiçeği, fuşya, turuncu, kırmızı duvarlarınızda ya da barok koltuğunuzun döşemesinde tarzınızı koruyarak daha sevimli bir etki yaratabilir.

Aksesuarlar çapı ufak, etkisi büyük değişiklikler yapmak için en iyi seçimlerden biri. Tarzınıza, zevkinize göre dilediğiniz aksesuarı kişiselleştirerek evlerinizde kullanabileceğiniz bir sezon bu. El emeği göz nuru kıymetli danteller, bol çiçek ve kuş desenli vazolar, ahşap heykeller, Osmanlı’nın dillere destan çinileri, rengarenk cam objeler, modern çizgilere sahip aynalar… Ve aklınıza gelen daha nicelerini dekorasyonunuz için kullanabilirsiniz.

Son yıllarda geç de olsa değerini anladığımız hatta şimdilerde baş tacı ettiğimiz “doğa” bu sezon da hayatımızda hüküm sürmeye devam ediyor. Giyim kuşamdan kozmetiğe beslenme şekline ve dekorasyona kadar pek çok alanda her şeyin en doğalı makbul. Dayanıklı ekolojik malzemelerle tasarlanmış mobilyalar, kumaşlar, aksesuarlar daha uzun yıllar boyunca tercih sebebi olacak gibi gözüküyor.

Kendinizi hayal gücünüzün ellerine bırakın. Renkleri, desenleri, aksesuarları yan yana üst üste arka arkaya koymaktan çekinmeyin. Onları birbirine karıştırarak, harmanlayarak kendi tarzınızı yaratın ve bunun eşsiz keyfini yaşayın…

SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM AY’IN ÜRÜNÜ
İşte size barok stilin cıvıl cıvıl renklerle buluştuğu mükemmel bir örnek. Geri dönüşümü kolay özel bir malzeme ile üretilen, hava koşullarına dayanıklı bu koltukla bahçelerinizin kralları,  kraliçeleri olun.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.