© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Yaşamak… Doyasıya Dolu Dolu Yaşamak…

Yaşamak… Doyasıya Dolu Dolu Yaşamak…

Hayat Ne Güzel! Yaz Geliyor… Hazır Mısınız Güneşi Denizi Karşılamaya?

 

 

1. Benim listemin ilk sırasında “We Are Handsome” mayoları yer alıyor. Off! İnanılmaz. Özellikle aslan, kaplan figürlü mayo ve bikinileri…Kumsalların sahibi olacaksınız.

 

2. Bu yaz ışıl ışıl, pırıl pırıl olmalısınız. Kate Spade’in parlak fosfor renkli ananas meyveli tokası olan clutchları çok güzel.

 

3. Plajlardaki en büyük aksesuarımız hiç kuşkusuz ki gözlükler Amerikan Appareal çok genç her zaman uygun fiyatlarla her dönemin en sevdiğim markası. Hiç kuşkusuz gözlükleri de bir harika Vintage serisi olmasına rağmen bu gözlükleri ilk kullanan siz olacaksınız.

 

4. Aksesuar aksesuar… Yaz boyunca belki de bileklerinizden hiç çıkaramayacaksınız. Hem bayanlara hem de beylere. Chain Reaction’in zincirleri bu yazın gözdesi. Turuncu/ gold veya siyah/gold… Hangisi senin rengin? Erkekler için de seçenekler var…

5. Love Neon Sanırım bu sezonun simgesi haline geldi. Benim favorim Alice+Olivia’nın neon renkli pantolonları çok rahat, çok eğlenceli.

6. Tam bir New York’lu Benim en sevdiğim markalardan olan Brian Atwood ayakkabılarına bayılıyorum. Bu sezon da yine yapmış yapacağını.

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.