© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Vücudunuzu Selülitten Koruyun

Vücudunuzu Selülitten Koruyun

Selülit herhalde kadınların en büyük ortak problemi, kadınların %90’ının selülit problemi var. Selülit temelde hormonlar ve dolaşım bozukluklarından kaynaklanan bir sorundur. Her ne kadar günümüzdeki modern yaşamın bir sonucu olarak görülse de, eski tablolarda da selülitli kadınlar görülmektedir. Ama günümüzdeki estetik anlayışı selülitli bir vücudu kabul etmiyor. Estetik bir vücuda sahip olup, selülitleri engellemek de öyle kolay bir iş değil, dikkat edilmesi gereken birçok husus var. Dengeli beslenme, alkol ve sigara kullanmama, spor yapmak, su içmek, masaj ve kese yapmak/yaptırmak, güzellik merkezlerindeki mezoterapi, pasif egzersiz, CACI vb cihazlara girmek…

Yağ hücrelerini harekete geçiren ve hücrelerin içini boşaltmayı sağlayan anti selülit kremleri de, selülitlerinizden kurtulmak için açtığınız savaşta sizin askerlerinizden birisi olacaktır. Bu kremlerin daha etkili olabilmesi için cildinizdeki tıkanmış gözenekleri peeling veya kese ile açın, bu işlem aynı zamanda kan dolaşımını hızlandıracağı için selülitin giderilmesinde yardımcı olacaktır.

La Mer Body Refiner, içinde 1,75 karat saf elmas tozu olan vücut kremi. Haftada iki kere hafif masaj hareketleriyle uygulanır. Cildin pürüzsüz ve ışıltılı olmasını sağlar.

Chanel’in Body Excellence Slim’i de sezona oldukça iddialı giriyor. İçeriğindeki güçlü aktif maddeler ile dört hafta düzenli kullanıldığında 4,3 cm’e kadar incelme sağlanıyor. Cildin sıkılaşmasını, kalçanın toparlanmasını ve bacakların şekillenmesini sağlar. Sabah akşam özel masaj tekniği ile uygulanır.

Guinot Age Logic Minceur inatçı selülitler için etkilidir. İçeriğindeki ananas sapı ve yosunlardan elde edilmiş enzimler, depolanmış yağ hücrelerini serbestleştirir, cildi pürüzsüzleştirir.

Biotherm’in kendini kanıtlamış selülit ürünü Celluli Laser Biofibrine bu seneye özel sınırlı sayıda 400 ml’lik şişede.

Selülit kremleri denilince akla ilk gelen markalardan birisi Clarins. Lift Minceur Haute Definition yağların atılmasına yardımcı olurken, yağların depolanmasını yavaşlatır ve yağ dokusunun gelişmesini hafifletir. Yağsız yapısı sayesinde uygulama sonrasında hemen giyinilebilinir.

Shiseido kokunun tedavi üzerindeki etkilerini keşfederek, vücut ürünlerinde baharatlı limon karışımını kullandı. Bu sene daha yoğun olarak “Aromatic Sculpting Concentrate”i sunuyor. Kolayca masaj yaparak uygulanan ürün selülitlerinizi belirgin bir ölçüde yok edecektir.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.