© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Uzun Süreli İlişkinin Sırrı: Üç Maviden Uzak Duracaksın… Facebook, Twitter ve Whatsapp

Gene geldi çattı Şubat!!! Oysa ki deliye ve aşık adama her gün bayram değil mi? Hal böyleyken pamuk ellerin cebe sokulacağı anlamlı günler serisi bu ay.

Uzun Süreli İlişkinin Sırrı: Üç Maviden Uzak Duracaksın… Facebook, Twitter ve Whatsapp

Gene geldi çattı Şubat!!! Oysa ki deliye ve aşık adama her gün bayram değil mi? Hal böyleyken pamuk ellerin cebe sokulacağı anlamlı günler serisi bu ay. Yardımım dokunursa ne ala. Derledim, topladım sizlere ufak tefek tüyolar benden.. Sevgiyle kalın…

Baublebar Jewellery
Bankacılıktan sıkılıp kariyer planı arayan kaç kişi var? Amy Jain ve Daniella Yacobovsky 2011 yılında bu sıkıcı kimlikten soyunup e-ticaret sitesi “Baublebar”ı kurdular. Amaçları kaliteli ürünleri uygun fiyata satmak olan ikilinin bu düşüncesi kısa sürede büyük bir patlama ile popüler oldu. Birçok ürünü, uluslararası gönderileri mevcut olduğu gibi Georgetown Cupcake, Anthropologie gibi ünlü mağazalarda da bulabilirsiniz. Benim favori parçalarım; karat slim cuff, opal wreath collar ve script monogram ring.

Paula Cademartori
Yarı İtalyan yarı Brezilyalı bir kadından nasıl bir yetenek çıkar; elbette olağanüstü! Vogue Italya ile ilk kez 2011’de keşfettiğim bu marka buram buram kalite ve el işçiliğinin hakkını veriyor. Milano’daki 10 Corso Como’daki eşsiz güzellikteki tasarımlar özellikle pırıl pırıl parlıyor. Bu sene çıkardığı “dream bag” olan Dun Dun kalbimi çaldı bile.

Laundromat
Laundromat, mimarlık formasyonlu iki moda tasarımcısı Öykü Thurston ve Yasemin Özeri’nin açtıkları, farklı konseptiyle kendine has duruşunu ortaya koyan bir butik. Buranın en önemli özelliği, her odasında farklı bir tasarımcıyı keşfetme şansını sunuyor olması. Kudret Saka’nın erkek koleksiyonunu, Güneş Dericioğlu’nun deri çantalarını ve Elif Ergin’in başarılı kadın koleksiyonunu bir arada görmek için istikamet Galata.

Serafina ve Brasserie Cognac
Amerika’da İtalyan klasiği olan Serafina, Türkiye’de 20. şubesini Akmerkez’de açtı. Burrata’dan Carpaccio’ya, İtalyan usulü salatalardan, makarnadan, balık ve et çeşitlerine kadar menüde İtalyan mutfağından ne ararsanız bulmanız mümkün. Sevgililer günü için bence şimdiden çevirin tuşları.

Brasserie Cognac ise Serafina’nın sahipleri Vittorio ve Fabio’nun diğer mekânı. Serafina’nın Akmerkez’deki kapı komşusu Brasserie Cognac, şık, gösterişli ve modern bir Fransız restoranı. İkilinin Fransız mutfağına ve kültürüne duydukları aşktan doğmuş. 2008’de Broadway’de rafine bir Fransız mutfağı olarak açılan Brasserie Cognac’ın gördüğü ilgi şehrin doğusunda Lexington Avenue’da bir şube daha açmalarına vesile olmuş. Üçüncü adresi ise İstanbul oldu. Mottosu ise ‘toujours la fête’ yani ‘hep bir parti havası’. Fransız mutfağından lezzetlerin yanı sıra tahmin edebileceğiniz gibi barıyla da oldukça iddialı bir mekan.

E hadi karar sizin!

Sarper Kesim Photography
Moda ve güzellik fotoğrafçısı deyince, İstanbul’da aklıma ilk gelen isim. Birçok takip ettiğim Türk bloggerın eşsiz fotoğraflarını kendisi çekmekte. Dededen miras kalan bu mesleğin hakkını vererek başarılı projelere genç yaşta imza atmış durumda. En sevdiğim güzellik sitesi “beautyomlette.com”un fotoğrafları ona ait mesela. Ya da stylishtimes, cocobolinho, pukfashion, 4fashionist, modaduygusu, ju İstanbul ve birçok takip ettiğimiz popüler bloggerlar da onun deklanşöründen görünüyor gözümüze.

Salt Galata
Salt Galata Binası, 1892’de Fransız asıllı Levanten mimar Alexandre Vallaury tarafından Bank-ı Osmanî Şahane için tasarlanmış. Ruhunuzu sanatla doyurmak istediğinizde İstanbul’un en uğrak mekanlarından olmalı. Sergi, söyleşi, film gösterimi, sunum, performans ve atölye çalışması gibi halka açık etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 6 Şubat – 9 Mart arasında Nikolaj Bendix Skyum Larsen’in End of Dreams sergisini kaçırmayın.

Pallas
Chic minimalist çizgisi ile dikkatimi çeken bu marka, tam bir Fransız dehası ürünü. Sanki üstünüze dikilmiş hissi veren takımlar çok dikkat çekici. Dikişler tamamen gözükmüyor. Adeta sihir. Motto’ları “To love what we do, simply because it’s beautiful.”

Charlotte Tilbury
Çantasında ruj taşımayan kadın olur mu hiç? Sizi yeni keşfim ile tanıştırayım o zaman. Kadifemsi dokusundan ve kalıcılığından çok memnun kaldım. Net a Porter sitesinden ısmarlayıp birçok rengini deneyebilirsiniz. Benim favorim Penelope Pink. Günlük kullanım için ideal.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.