© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Trend Raporu

Trend Raporu

Bu Aya Armani Jeans Damgasını Vurdu…Bu aya İstanbul’un en yeni ve görkemli AVM’lerinden Sapphire’de açılan Armani Jeans’in ilk mono brand  mağazası damgasını vurdu. İş, sanat, cemiyet ve moda dünyasının ünlü isimlerinin de büyük ilgi gösterdiği açılışa S Management’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selin Boronkay’ın elinin değdiği çok açıktı. Selin Boronkay’ın “Melekleri” tam kadro oradaydı. 2010 Best Model birincisi ve sevilen dizilerden “Adını Feriha Koydum”un başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ise en büyük ilgi odağı idi. Vitrindeki canlı mankenler de oldukça dikkat çekiciydi…
Mudo’da Argande ile Hem Kadınlara Destek Olun Hem Modayı Takip Edin Adını Mezopotamya topraklarında hüküm sürmüş, Kommagene Krallığı’nın tek tanrıçası güzeller güzeli “Argande”den alan Mudo’nun İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda sarı, yeşil gibi bahar renkleri yanında siyah ve bordo renkler, ipek ve Antep’in özel dokuma kumaşı kutnu kumaşların kullanılmasıyla krallığın ihtişamına yakışır heykelsi formlar elde edilmiş. Satış gelirinin tamamı Güneydoğu Anadolu’da “Argande” markasının üretimini yapan kadınlara aktarılan markayı alarak hem modayı yakından takip edebilir, hem de sosyal sorumluluk gerçekleştirebilirsiniz.

Tuğçe Kazaz Recm Edildi

Son dönemlerde yapmış olduğu  defile ve tanıtımlar sonrasında birbirinden ünlü isimlerin kapısını çalmaya başladığı tasarımcı Süleyman Demirel,  ikinci kişisel defilesinde dünyanın 21. yüzyıldaki utancına; recm cezasına dikkat çekecek. Kan ve ten renklerinin hakim olduğu koleksiyonun sergileneceği defilenin baş modeli ise  “Tuğçe Kazaz” olacak. Cyrus Nowrasteh’in  yönettiği, 2009 ABD yapımı  “Soroyayı Taşlamak”  filminden yola çıkarak recm’i protesto edecek olan Süleyman Demirel’in Mayıs ayında sergileyeceği koleksiyonda kadına yapılan şiddetin ve hiçbir kadının taşlanarak ölümü hak edecek kadar suçlu olamayacağı fikri hakim. Tuğçe Kazaz, Lara Sayılgan’ın objektifinin karşısına günümüzün şiddet mağduru kadını kimliğiyle geçti…

Yaratıcı ve Sıra Dışı

Illamasqua herkesin içindeki cesuru renklendirmek için çıkan yeni bir makyaj markası. Cesaretle tavrını ortaya koyma şeklini yansıtıyor. Dramatik teknikler, çarpıcı renklerle, sahne performansı için dayanıklı ürünlerin birleştiği İngiliz markası şimdi hızla yayılıyor. Makyaja ait tüm güzellik ürünleri ve farklı tekniklerin anlatıldığı videolarla kendi sitelerinden alışveriş olanağı var.

Roitfeld Vogue’dan Sonra Barneys’de

Vogue Paris’ten ayrıldıktan sonra ne yapacağına dair çeşitli spekülasyonlar üretilen Carine Roitfeld, sonunda kararını açıkladı. Roitfeld, 2011-2012 Sonbahar/Kış sezonunda Barneys mağazalarının stil danışmanı ve konuk editörü olarak görev yapacak. Ayrıca Barneys’in gazete, broşür, Madison Avenue’deki vitrin de dahil olmak üzere, Mario Sorrenti tarafından çekilmiş tüm reklam kampanyasını da yürütecek. “Benim gibi bir Fransız kızın hayali gerçek oldu.” diyen Carine Roitfeld’in New York kökenli Barneys’deki çalışmaları, önümüzdeki Eylül ayı, moda haftasıyla eşzamanlı olarak vitrine çıkacak.

Lagerfeld Her Yerde

Diet Coke, 2011 yılında Karl Lagerfeld ile yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Üç farklı desende tasarlanan şişeler limitli üretim olarak piyasaya sürülüyor. Puantiyeli ve romantik Bernadette, işveli ve kıvrımlı Eleanor ile asi ve dramatik Irene isimleri verilen şişelerin kampanya çekimini de Lagerfeld kendisi yapacak. Kampanyada şişeleri Coco Rocha, Heidi Mount ve Jeneil Williams temsil ediyor. Yeni seri Haziran 2011’de, özel koleksiyoner kutusu ile birlikte satışa sunulacak. Şişelerin Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz netleşmiş değil.

 

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.