© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Trend Raporu

Trend Raporu

Oldukça soğuk bir kışı geride bıraktık. Kalın kazaklarımızı, paltolarımızı, botlarımızı dolabımızın en görünmeyen kısmına
kaldırmanın vakti geldi… Haydi, baharlık ve yazlıklarımızı çıkaralım ve bir derin ohh çekelim!

QUE’dan Geometrik Çizgiler

 

 

2012 Que İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar, keskin çizgiler ve kumaş karışımlarıyla daha da belirginleştirilirken çizgisel formlar fütüristik bir yaklaşımın altını çiziyor. Geometrik kesim ve çizgilerin öne çıktığı koleksiyon, omuz formunu daha belirginleştiren bolero ve trençkotlar, fit kesim ceketler, yüksek belli ve uzun etekler kendine güvenen Que kadının gücünü dengeleyen bir duruş oluşturuyor. Koleksiyonda öne çıkan keskin çizgiler gömlek ve eteklerde de dikkat çekiyor. Sezon trendlerinden “ayrı yaka kullanımının” sıra dışı bir formda uygulandığı tasarımlarda omuzu açık bırakan yüksek yakalı gömlekler ve bluzlar Que kadınının karizmatik duruşunu betimliyor.

 

INNOVA Medikal Dünyanın En Ünlü Cerrahlarını İstanbul’a Getirdi

 

 

 

Estetica Cerrahi Tıp Merkezi; vücut şekillendirme ve cilt sıkılaştırma üzerine yurt dışında ses getiren iki profesyonel cerrahı, İnnova Medikal’in davetiyle Ataşehir merkezinde bir araya getirdi. Slimlipo ve diğer estetik uygulamalardaki başarılarıyla Almanya’ dan Dr. Afschin Fatemi, Hollanda’ dan Dr. John van der Werf ve Türk Plastik Cerrahlar estethica Ataşehir’de geleneksel yağ alma uygulamalarından farklı olan SlimLipo uygulaması ile ilgili tüm ayrıntıları paylaştı. Innova Medikal Marka Direktörü Berna Altunbulak; “Böylesine elit bir kitleyi bir araya getirmekten çok mutluyuz, Dr. Afschin Fatemi ve Dr. John van der Werf’i gibi birçok dünyaca ünlü uzmanı ülkemizde ağırlamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Lana Del Rey’e MULBERRY’den Çanta

 

 

Retro tarzı ve buğulu sesiyle müzik dünyasını hipnotize eden Amerikalı şarkıcı anlaşılan moda dünyasında da aynı etkiyi yaratıyor. Next Model Ajansı’yla anlaştığı haberi üzerinden çok geçmeden Lana Del Rey, moda dünyasının yeni takıntısı olduğunu kanıtlama yolunda hızla ilerliyor. Del Rey henüz reklam kampanyalarında yer alarak modelliği deneyimlemiş olmasa da, bir marka var ki “gangster Nancy Sinatra”yı tavlamak için elinden geleni yapıyor; Mulberry. İngiliz çanta markası Mulberry yeni çıkardığı modeli Lana Del Rey’e adayarak, 25 yaşındaki Indie şarkıcısının adını verdi. Mayıs ayında satılmaya başlanacak olan çantanın fiyatı ise 1,000 dolar olarak belirlendi.

 

NG ile Renklerin Cesur Yansıması

 

 

NGSTYLE İlkbahar/Yaz Koleksiyonu; Çalışan Kadın (Business), Day (Casual), Sıcak Yaz ve Gece (Abiye) temalarından oluşmakta… Güç ve kadınsılığın ön planda tutulduğu, renklerin cesurca kullanıldığı ve detayların sadelikte buluştuğu NGSTYLE İlkbahar/Yaz Koleksiyonu; arınmış, neşeli ve heyecanlı bir yazın kapılarını aralıyor. Fuşya, mandalina turuncusu, bubblegum pembesi, parlak safir mavisi, çimen yeşili gibi sezonun öne çıkan en trendy ve canlı tonları koleksiyonun öne çıkan başlıca renkleri arasında… NGSTYLE, hareket ve kombin rahatlığının ön planda tutulduğu “Çalışan Kadın (Business)” temasıyla, yoğun iş temposunu eğlenceye dönüştürüyor. Sıcak yaz günlerine özel, nefes aldıran kumaşlardan hazırlanan “Sıcak Yaz” temasında vual ve şifon elbiseler, tulumlar, ipek atletler iddialı ve ferah bir yaz yaşatıyor. Kadınsı detayların ön plana çıktığı “Gece (Abiye)” koleksiyonunda yer alan uzun dökümlü şifon elbiseler, farklı sırt dekolte detayları ve dar kesim elbiseler NG kadınını özel yaz gecelerine hazırlıyor.

 

Cavalli Kadını: Elisa Sednaoui

 

 

Roberto Cavalli parfüm için çekilen reklam filmi eğlenceli ve kendine güvenen kadın portresini vurguluyor. Görkemli saray atmosferinin set olarak kullanıldığı filmde model ve oyuncu Elisa Sednaoui gerçek bir Roberto Cavalli kadını olarak karşımıza çıkıyor. Kadınsı bir kokuya sahip olan parfüm, bir o kadar da ağır olmayan baştan çıkarıcı notaları ile aklınızı başınızdan alacak.

 

All Saints “shop-in shop” Konseptiyle İlk Defa Türkiye’de!

 

 

Modanın asi ve özgür ruhu All Saints, shop-in shop konseptiyle ilk defa Harvey Nichols mağazalarında tarz tutkunlarını baştan çıkarıyor. İlk mağazasını 1994 yılında Londra’da açan İngiliz moda markası All Saints, ismini sanatsal ve müzikal etkileşimiyle meşhur olan All Saints Road’dan alarak yola çıkıyor. Türkiye’de sadece Harvey Nichols İstanbul mağazasında shop-in shop konseptiyle yer alan marka, entellektüel vizyonuyla bağdaştırdığı kadın koleksiyonunu müzik, kültür ve modayla harmanlıyor. All Saints, keskin ve özgün hatlı tasarımlarıyla moda tutkunlarının beğenisini kazanırken, bir yandan da markanın asi, kendine güvenen silüetini ortaya çıkarıyor. Gotik-rock ve Victorian döneminden esinlenerek tasarlanan All Saints İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, bağımsız stilleri gözler önüne seriyor. Rihanna, Vanessa Hudgens ve Kelis gibi dünyaca ünlü starların tercihi All Saints markası Harvey Nichols İstanbul’da moda çevrelerinin nabzını tutmaya devam ediyor.

 [nggallery id=1233]

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.