© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

TREND RAPORU

TREND RAPORU

Trend Raporu yerine “Aşk Raporu” demek ister miydim bilmiyorum ama
sevgilisi olanların hummalı bir koşturmaca içinde olduğu bu günlerde
kalpli, çiçekli, böcekli şeyler yerine ben her zamanki gibi trendler üzerine gittim.
Yanlış anlaşılmasın… Şu anda sevgilim yok diye yapmıyorum bunu…
Aslında birçok sevgilim var ve hepsinde de aşağıda bahsettim: yeni sezon Dior’lar, Prada’lar,  Dolce&Gabbana’lar ve tabii ki 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonları’nda yer alan muhteşem stilettolar… Sadece benim aşkım değil bütün kadınların aşkı…
Bu ayki köşemi İtalya’daki kuzenim moda editörü Ayça Öner’e ithaf ediyorum…

Siyah Kuğu Dior’un oldu
Hollywood’un genç yeteneği Mila Kunis, geçmişten günümüze özel kadınları seçen Christian Dior’un yeni yüzü seçildi. 2011 yılında Black Swan’daki performansından sonra her magazin kapağında yer alan, kırmızı halılardaki geçişi için binlerce kişinin heyecanla beklediği, birçok ödül törenindeki duruşu ve adaylıklarıyla göz dolduran, aldığı ödüllerle başarısını kanıtlayan ve şimdi de Dior ile en farklı rolünü sergileyecek olan 28 yaşındaki aktrisMilaKunis hikayemizin başrolünde! 2008’den bu yana Oscarlı oyuncu LadyDior çantalarının reklamlarında yer alırken, 2011’in Mart ayında Natalie Portman da Miss Dior Cherie’nin yüzü olmuştu. Şimdi sahne Mila Kunis’e ait. Mikael Jansson tarafından çekilen kareler, Miss Dior çantalarının reklam kampanyasında, feminen ve sofistike bir güzeli ağırlıyor. Gerçek, modern kadını sembolize ettiğine inanan Fransız lüks markası, Mila ile olan ilişkilerinin uzun süreli olmasını istiyor.


Kendine Has Bir Hermes

Hermes’in ikonik tasarımı ve ismini markanın baş harfinden alan H-our, kendisine has bir renk yelpazesi ile yenilendi. 2012 yılının ilk aylarında moda sever bayanlara sade ve zarif modeller sunan Hermes H-our, yeni renkleri ile herkesin beğenisini toplamayı hedefliyor. Kadranı çevreleyen beyaz sedef kadran, kadranın gri merkezi ile birlikte sportif bir görünüm kazanıyor. Mor ya da turuncu renkteki çift tur deri kayışlar, saate doğal bir görünüm katarken, özgün ve yeni modelleri seven bayanların kollarından çıkaramayacakları bir model olacağa benziyor.


Prada’nın Süper Kahramanları

Prada’nın 2012 İlkbahar – Yaz sezonu için hazırladığı ayakkabı ve çanta koleksiyonu hayal gücümüzü besliyor. Fantastik filmlerin seksi süper kahramanları, güçlerini Prada’larından alarak dünyayı kurtarmaya hazırlanıyor. Koleksiyonda ayakkabıların topuklarında rugan alevler ve rujlar var… Her an ortadan kaybolacakmışsınız hissi veriyor. Ben bayıldım, iddialı moda tutkunlarına şiddetle öneriyorum. Bu modelleri kaldırımlarda görmeye hazır olun.


Dolce&Gabbana’dan Sinematografik Yorum

Dolce&Gabbana, yeni sezonda sinematografik bir reklam kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Monica Belluci’nin yer aldığı Sicily parfüm reklamlarından Madonna’nın makarna yediği kampanyalara kadar, Domenico Dolce ve Stefano Gabbana’nın yansıtmak istedikleri tek şey İtalyan yaşam tarzı.

İkili, 2012 İlkbahar – Yaz sezonu için bu kez İtalyan Sineması’nın tanınmış isimlerinin yer aldığı, Mariano Vivanco objektifinden film gibi bir fotoğraf çalışmasına imza atıyor. Guiseppe Fiorello, Francesci Scianna, Filippo Nigro, Thomas Trabacchi, Primo Reggiani ve Chiara Francini gibi oyuncuların, İtalyan bir aile portresi çizdikleri reklam kampanyası, tutkulu, lirik ve samimi bir yaz sezonunu müjdeliyor. Kadın giyim reklamlarında ise Monica Belluci’ye yükselen İtalyan model Bianca Balti eşlik ediyor.


Sevimli, Özel ve  Büyülü Louis Vuitton
Louis Vuitton, geçtiğimiz sezonun çok ses getiren etkisinin ardından, 2012 İlkbahar- Yaz reklam kampanyasında bir kez daha defilenin öyküsünü devam ettirerek atlıkarıncadan inen kadınlarını, pastel pembe bir dondurma cennetine götürüyor.3Bu son derece değişik set, New York’ta müthiş lezzetli, üzeri krem şanti kaplı dondurmalarla Louis Vuitton’un çok tatlı 2012 Yaz koleksiyonunu tamamlamış oldu. Defilenin açılışını yapan parlak Lockit çanta, pudra rengi Speedy, beyaz yıkama krokodiller ve metal yakaların dahil olduğu aksesuarların da yer aldığı dokuz farklı görsel hazırlandı. MarcJacobs “Tüm ambiyans çok sevimli, çok özel ve de çok büyülü. Eminim ilkbahar için çok leziz ve taze görünecek.” dedi.

[nggallery id=956]

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.