© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Trend Raporu

Trend Raporu

Modaya Doyduğumuz Bir Ay Geçirdik. Eylül ayına İstanbul Fashion Week ile hızlı bir giriş yaptık. Türk tasarımcıların 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını tanıdık. Ardından New York Fashion Week tüm ihtişamı ile geldi. 2007 yılından beri ilk defa moda haftasına katılan Helmut Lang’ın o soğuk ama sizi kendisine doğru hızla çeken çizgisi karşısında etkilenmemek mümkün değildi. Neon renkleri kullanan BCBG, pop art’tan ilham alan Jason Wu, lacivert siyah ve turuncuyu kullanan sıra dışı Victoria Beckham, geometrik ve çiçek desenine yer veren Prabal Gurung ve bizi lise yıllarımıza götüren DKNY tasarımları belki de New York Fashion Week’te en dikkat çeken detaylar idi…

Kate Moss’un Kendi Çanta Tasarımı “Longchamp Gloucester” Dördüncü Sezonunda…

Kate Moss’un Longchamp için tasarlamış olduğu  Gloucester çanta modelleri 2011 Sonbahar koleksiyonu ile birlikte dördüncü sezonuna giriyor. Longchamp ile işbirliğinde dördüncü sezonuna giren Kate Moss, Gloucester yün çantasının başarısından dolayı çok mutlu olduğunu belirtiyor. Her gün zevkle kullandığı çanta modellerini gardrobunun demirbaşı olarak nitelendiriyor.2011 Sonbahar çanta tasarımları sadece yeni renkleri ile değil, aynı zamanda süet ve küçük boyutta oluşu ile de dikkat çekiyor. Küçük ve orijinal boyutta tasarlanmış Gloucester spor çantalar, Kate’in kendi sade klasik özüne sadık kalmış. Zarafetini yansıttığı koleksiyon Kate’e  kendini ifade etme özgürlüğünü de yaşatmış. Sonbahar 2011 için Kate, şehvetli, duygusal, süet dana derisi kumaş dokusunu tercih etmiş.

70’lerin Bohem Havası Alberta Ferretti’nin Yeni Sezon Tasarımları İle Hayat Buldu

Harvey Nichols bünyesinde yer alan Alberta Ferretti’nin 2011 Sonbahar – Kış koleksiyonu için hazırlamış olduğu tasarımları kadınların muhteşem hatlarını ortaya çıkarıyor. 70’lerin bohem kokulu ve kadife dokulu uzun kollu elbiseleri, patchwork kürk montları sezonun en çarpıcı ürünleri arasında yer alıyor. Alberta Ferretti’nin yeni sezon gece kıyafetleri tasarımları hafif şifon kumaşı ile 1920’lerin dans pistlerindeki elbiseleri anımsatıyor. Kumaşların ışıltılı görünümü, yumuşak renk tonları ve siyahın asilliği bayanların tüm güzelliğini ortaya çıkarıyor.

Moda Devleri Beyoğlu BRANDROOM’da 

Beyoğlu’nun ilk alışveriş merkezi Demirören AVM’de yer alan ve dünyanın moda devlerini bünyesinde barındıran Brandroom 300 m2’lik lüks mağazası ile çevrenin en şık alışveriş mekanları arasında yer alıyor. Beyoğlu Brandroom ziyaretçilerine “keyifli alışveriş” deneyimi yaşatmak misyonu ile tasarımlarıyla moda dünyasına yön veren Elie Tahari, Juicy Couture, Paul&Joe Sister, Sandro, Iceberg, Melissa, Kate Spade gibi birçok markayı moda severlerle buluşturuyor. D&G, Hackett, Hugo Boss Black, Hugo Boss Orange, Ice Iceberg, Polo Jeans, Ted Baker gibi dünyaca ünlü markaların erkek giyimlerinin yer aldığı bölümünde spor ve maskülen çizgiler göze çarpıyor.

ESTHETICA’dan Cilt Lekelerine Lazerli Çözüm

Cilt lekelerinden kurtulmak artık hayal değil, lazer uygulamaları ile cilt lekelerinize çözüm bulabilirsiniz. Melanin cildimize rengini veren maddedir. Cilt lekeleri, melanin maddesinin normalin üzerindeki miktarlarda bulunduğu bölgelerdir. Melaninin yüksek miktarlarda belli bölgelerde toplanarak cilt lekeleri oluşturması çeşitli sebeplerden kaynaklanır. En önemli nedeni güneştir, bunun dışında yaşlılık, gebelik, ilaçlar ve bazı kozmetikler lekelere yol açabilir. Özellikle yüz, dekolte bölgesi, omuz başları, sırt ve el üstü gibi bölgelerde kahverengi lekeler oluşur. Cilt lekeleri güneşlenmelerden sonra artış gösterir. Yüzeysel olan çil, güneş lekesi gibi sorunlarda genelde 1-3 seanslık uygulama yeterli olurken, derin yerleşimli lekelerde 8-12 seanslık uygulama gerekebilir. Siz de lekelerinizden şikayetçi iseniz mutlaka Estethica Tıp Merkezleri’ni ziyaret edin!

 

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.