© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Trend Raporu

Trend Raporu

Son Günlerde Herkesin Favorisi Retro Ahizeler- ANA HABER Son zamanlarda hemen hemen herkesin ismini duyduğu ve ilginç bir nostalji olarak adlandırdığı Retro Ahizeler fazlaca ilgi görmekte. Retro Ahizeler, cep telefonlarına entegre edilerek telefon görüşmelerinde kullanılmakta.

 

Retro ahizelerin cep telefonlarında kullanılma modasını ilk olarak dünyaca ünlü sanatçı Rihanna başlattı. Avrupa’da büyük ilgi gören retro ahizeler, ülkemizde de büyük bir trend haline geldi. Ülkemizde retro ahizelerin modadaki öncülüğünü Bade İşçil başlatmış oldu. Bade İşçil’in başlatmış olduğu bu moda akımını Hülya Avşar devam ettirdi. Son günlerde hemen hemen çoğu ünlüde retro ahizeleri görebilmek mümkün. Ürün yelpazesine www.aksoydisticaret.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

 

VAKKO KADIN Bu Yaz Çok Keyifli

Vakko 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 7 farklı temadan oluşan özgün tasarımlarıyla Vakko Kadını’nı sezonun en şıkı olmaya aday gösteriyor. “Dantel”, “Güzel Bahçeler”, “Sıcak Renkler”, “Eklektik”, “Denizci”, “Metropol”ve “Yıldızlar” başlıkları altında toplanan temalarla bu yaz Vakko Kadını her ruh haline uygun stilini yaratabiliyor. İnce kumaşların içi ferahlatan pastel, beyaz, bej, mavi, buz grisi kısacası gökyüzünün bin bir tonuyla bir araya gelerek zamansız şıklığı yaratıyor.

 

Yıldızların Tercihi: Harvey Nichols

Jennifer Lopez, Kate Moss, Victoria Beckham, Heidi Klum, Scarlett Johansson, Dita von Teese, Halle Berry gibi dünyaca ünlü yıldızların tercihi Fransız tasarımcı Roland Mouret, yeni koleksiyonuyla exclusive olarak Harvey Nichols’ta. Yalın, seksi ve şık tasarımlarıyla kadınların zarafetini tamamlayan Roland Mouret, yeni sezonda da nötr renklerden vazgeçmiyor. Yeşil, mavi ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyondaki ürünler birbirleriyle rahatça kombinlenebiliyor.

 

Ayın Blogu

Bu ayın en başarılı bulduğum blogu http://octopus-mind.blogspot.com/. Manolya Fikri son günlerin en çok takip edilen bloggerlarından. Ağırlıklı olarak alternatif ve moda haberlerine yer veren Manolya, yeni filmler, mekanlar ve etkinlikler hakkında farkındalık yaratan yorumlarıyla blogunu diğer bloglardan oldukça eşsiz kılıyor. Manolya’ya başarılarının devamını diliyoruz.

 

Yılın En Görkemli Defilesi

Moda sektörünün duayen ismi Gamze Saraçoğlu’nun tasarımları ve Orhan Bademli’nin profesyonel ve yaratıcı ellerinden çıkan 2011 Sezonunun en trendy saçları City’s MOS Defilesi’nde hayat buldu. Uğurkan Erez ‘in koreografisini yaptığı defilede Well Q Brasserie, ETICHETTA, Aksoy Dış Ticaret, Erdem İnşaat- My Beverly Homes- Bodrum, Royal Consulting Agency(RCA), City’s AVM Grubu da katkıları ile organizasyona destek verdi. Defileye iş, sanat ve cemiyet dünyasının birçok ünlü ismi katıldı.

 

 

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.