© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Trençkot Kullanımı

Trençkot Kullanımı

Trençkot kullanımında en sevdiğim tarz düğmelerin tümünün iliklendiği, kemerin sıkı sıkı bağlandığı, içe giyilenin görülmediği ve çorabın olmadığı halleridir. Tıpkı Aslı Şen ve Burcu Esmersoy’un Burberry Prorsum marka trençkotları ile yarattıkları şıklık gibi. Bu konuda ikisi de kusursuz birer örnek sunmuşlar.

Aslı Şen’in seçimi tümü dantel, Burcu Esmersoy’un ki ise klasik model de. Aslı Şen’in renk uyumunu bozmadan “Chanel Boy” çantası ve ten rengi stiletto birlikteliği çok hoş. Burcu Esmersoy ise Christian Louboutin’in bu sezon en hit modeli olan Pigalle Spike ile tezatlık yaratmak istemiş ve işe yaramış. Saçları, makyajları ve duruşları ile ikisi de harika görünüyor.

Bu Sezon Hepimiz Püskül Püskülüz!
Bu sezon Stella McCartney sayesinde en azından bir adet püsküllü kıyafetimiz olacak! Mümkünse seçimimiz tek parça elbiselerden yana olsun. Sosyetemizde bu konunun öncüleri şimdilik üç ismimiz var. İlk olarak Aylin Tahincioğlu ile başladık, hemen ardından Feryal Gülman ve son olarak da Fatoş Sarıgül ile devam ediyoruz. Bakalım listeye daha kimler girecek?

Aylin Tahincioğlu’nun Stella McCartney elbiseyle birlikte kullandığı tüm aksesuarlar on numara. Takıları, “taşlı clutch”ı ve ayakkabısının ton seçimi kusursuz. Feryal Gülman’ın Stella McCartney elbisenin altına Jimmy Choo seçimi nefis güzellikte. Altınbaş davetinde Fatoş Sarıgül’ün Stella McCartney elbiseyle uyguladığı koyu makyajı çok güzel durmuş. Prada marka ayakkabılarının formu biraz kaba kaçmış olsa da genel hatlarıyla gayet hoş bir şıklık içinde.

İstanbul’dan Venedik Karnavalı Geçti
İtalyan Konsolosluğu’nda düzenlenen Venedik Karnaval Balosu renkli görüntülere sahne oldu. Ruhu yansıtmak adına kokteyl kıyafetleriyle kullanılan klasik Venedik karnaval maskelerini görmek pek ruh açıcı olmasa da şıklık anlamında gayet hoş örneklerimiz de yok değil. En göz alıcılardan biri Ender Mermerci’ydi. Özellikle lavanta renkli kürk ceketiyle uyumlu mücevherleri ve maskesi kendisine şaşalı gösterişli bir hava katmıştı.

Heves Ekinci’nin pantolon ceket takımı balonun temasına uygun olmasa da narin fiziğiyle ortaya koyduğu şıklığı sevdim. Kolyesi müthiş güzellikte.

Tansa Mermerci’nin elbisesi çok yakışmış. Saç modeli, makyajı ve zarif havasıyla çok hoş görünüyor.

Ama balonun en ihtişamlısı en şıkı kimdi diye sorarsanız size vereceğim tek cevap Mine Kalpakçıoğlu olur. Madem maskeli balo hem de Venedik balosu alın size böyle bir baloya nasıl gelinir örneği. Devasa maskesi ve buna uygun kostümüyle sanki İstanbul’da değiliz de gerçekten Venedik’te San Marco Meydanı’ndayız.

Geçtiğimiz Ayın En Şıkları
Hatırlarsanız şubat sayısında 2012 ‘nin en şık hanımlarını seçmiştim. Ve Arzu Sabancı için kendisine en yakıştırdığım tarzın deri pantolonlarla ortaya koyduğu kombinler demiştim. Sanki benim yazımı okumuşçasına karşımda yine en beğendiğim tarzda. Deri pantolon üstüne giydiği ceketi çok güzel. PVC Manolo Blahnik ayakkabılar yakışmış. Chanel çantası ve özellikle şu aralar moda dünyasını kasıp kavuran Repossi yüzüğüyle son derece dinamik ve modern bir şıklık içinde. Saçı ve makyajı her daim kusursuz olanlardan. Kısaca Arzu Sabancı benden 10 üstünden 10 puan alıyor.

Siren Ertan Çarmıklı geçtiğimiz ay giydiği ceketleriyle beni sarhoş etti diyebilirim. Siyah Valentino elbisesinin üstüne giydiği yün Chanel ceketi günün her saati kullanılabilecek bir modele sahip. Tam yatırımlık denecek bir parça. Siyah deri Tom Ford “biker” ceketin güzelliğini anlatmak için kelimeler yetersiz kalır. Ama ceketin güzelliği bir yana bir de bunu kullanış tarzı var ki işte buna şapka çıkarıyorum. John Richmond marka kasketi, J.Brand jean pantolonu, siyah botları, Hermes çantası ve eldiven klipsleriyle ortaya çok klas ve lezzet dolu bir şıklık sunmuş. Ve geçiyoruz güzeller güzeli Burberry Prorsum cekete. Klasik tarzda kullanmayı tercih etmiş ve siyah etek üstüne giymiş. Ceket tek başına o kadar güzel ki diğer ayrıntılarla pek uğraşmaya gerek kalmıyor. Ve son olarak “degrade” kürk ceketini görüyorsunuz. Rengin güzelliği ve ceketin kesimi kusursuz. Siyah pantolonla kullanarak kürk ceketin ihtiyacı olduğu başrolü sonuna kadar vermiş. Tabii ki her kıyafetine yakışan saç modeli ve makyajında gösterdiği başarıyı da gözardı etmemek gerekir.

Beyza Aslan ‘ın bu kıyafeti geçtiğimiz ay içinde unutamadığım güzelliklerden biri. Hakan Akkaya marka süper maksi eteğin üstüne giydiği sırttan pencereli ipek Gucci gömleği bir arada müthiş yakışmış. Kıyafetine Dior ve Cartier ‘den giydiği takılarla nefis bir zenginlik katmış. Zincir askılı yeşil mini Gucci çantayla da son noktayı koymuş. Son derece klas bir şıklık diyebilirim.

Begüm Şen ‘in şampanya renkli Dior elbisesiyle ortaya koyduğu şıklık “creme de la creme” diye tabir ettiklerimden. Uzun boyuna ve ince hatlarına elbise çok yakışmış. Ama işin önemli kısmı detaylarda. Altın renkli Chanel kutu çantası ve Dior ayakkabılarıyla o kadar rafine bir uyum yakalamış ki hayran kalmamak imkansız!

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.