© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Topuklular Bahane Şarkı Şahane

Topuklular Bahane Şarkı Şahane

Erkek adam topuklu ayakkabı giyer mi? Bir de bu haliyle klip çekip poz verir mi? Dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırmış!“ Genç
şarkıcı Serhat Kidil bütün bu tepkilere hazırdı. Yaklaşık bir yıl boyunca “Dahili ve Harici” isimli şarkısının klibini izleyen herkes aynı soruyu sordu ona: “Neden topuklu ayakkabı?”

 

İtiraf etmek gerekirse ilk başta klipteki “topuklu ayakkabı” mesajının yanlış yorumlanacağını ve amacından saptırılacağını düşünmüştüm ben de. Ancak Serhat kendinden emindi, bu imajla ne anlatmaya çalıştığını biliyordu, zamanı geldiğinde herkesin anlayacağını da…

 

İşte şimdi tam zamanı… Serhat Kidil’in “Dahili ve Harici” isimli çalışması dijitalde (TTNet Müzik) yayınlandı ve şarkıyla ilgili haberler medyada yer almaya başladı. Çıkan tüm yazılar “topuklu ayakkabı” meselesine işaret ediyor olsa da Serhat’ın sesini duyurması için oldukça faydalı. Bu sayede insanlar şarkısını dinleyecek, klibini izleyecek ve Serhat’ın topuklu giyerek dikkat çekmeye çalışacak kadar “boş” bir şarkıcı olmadığını anlayacak.

 

Serhat Kidil’in müziğinden önce imajının konuşulması beklenen bir tepki. Ancak sizden ricam topuklulara takılıp şarkıyı heba etmeyin. Keza “Dahili ve Harici” uzun zamandır dinlediğim en heyecan verici işlerden biri.  

 

Sonbaharda Sinema

Sonbaharda romantik kaçamaklar yapmak için kendinizi parklara, bahçelere atsanız da hiçbir şey sıcak bir kahve ve güzel bir filmin yerini tutamaz. Yazın sönen sinema aşkınız bu tarihlerde öyle bir alevlenir ki, bir filmden diğerine koşturmak gelir içinizden. Siz yeter ki film izlemek isteyin, şehirde seçenek çok…

Güzün gelişini sinemayla kutlamak isteyen romantik sinefillere güzel bir haberim var. Ekim ayının ilk haftası için başka plan yapmayın çünkü Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası başlıyor.

 

Ankara İtalyan Kültür Merkezi’nin Çankaya Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği organizasyon, 3-6 Ekim 2011 tarihlerinde Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek etkinlik kapsamında İtalyan Sineması’nın seçkin örneklerini izleme fırsatı bulacak ve çok sayıda usta yönetmen ve oyuncuyla tanışma imkanı yakalayacaksınız.

 

Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası’nın sinemaya susayan bünyelere iyi geleceğine şüphe yok. Böyle bir sinema şöleni ayağınıza kadar gelmişken kaçırmayın. Ankara’nın kara kışında eve kapanıp bitkisel hayata geçeceğimiz günler gelmeden sonbaharın tadını çıkarın.

 

46’nın Süper Kahramanları

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un popüler ve alternatif kültürün öne çıkan isimleriyle gerçekleştirdiği tematik çekimler ve özel röportajlardan oluşan fotoğraf-kültür dergisi 46, Eylül-Ekim 2011 sayısında süper kahramanları konuk ediyor.  Derginin “Super Heroes” sayısı için pek çok ünlü isim süper kahraman kılığına girerek özel pozlar verdi.

 

46’nın son sayısında Yunus Günçe’yi “Kaptan Amerika”, Seray Sever’i “Cat Woman”, Deniz Akkaya ve Derya Büyükuncu’yu “Hulk”, Kıvanç Kasabalı’yı “Iron Man” ve Burcu Esmersoy’u dişi “Superman” olarak görebilirsiniz. Derginin kapağında ise İstanbul aşığı usta yazar Aydın Boysan yer alıyor.

46 dergisinin büyük yayın gruplarından bağımsız olarak yürüttüğü çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. İçerik kadrosuna katılan konuk yazarların da katkılarıyla farklılaşma yolunda ilerleyen 46, “Mehmet Turgut’un dergisi” olarak anılmaktan kurtulacak, hatta Turgut’un şöhretini sollayacak gibi görünüyor.

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.