© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Temalarla Özelleşen Anılar

Temalarla Özelleşen Anılar

Herkesin hayatında sayısız önemli ve mutlu anları vardır. Bu anları yakınlarımızla paylaşıp mutluluğumuzu artırmak ve ölümsüzleştirmek ise heyecanımızı daha da artırmaktadır. İnsanı ele avuca sığmayan bir telaşa sürükleyebilecek böylesi önemli gün organizasyonlarınızda en yakın destekçiniz aileniz. Ancak, bu konularda tüm tecrübesiyle yanınızda olabilecek bir organizasyon şirketiyle işiniz muhakkak ki çok daha kolaylaşacaktır.

Sizin için her şey özel gününüzün nasıl geçmesini istediğinizi hayal etmekle başlar. Biz, sizin o hayalinizi alıp kendi tecrübemizle birleştirerek somut bir şekilde önünüze koymakla yükümlüyüz. Ancak bu şekilde sizlere eşsiz, unutulmaz anılar sağlayabiliriz. Her ayrıntının içinize sindiğini görmek içten tebessümünüzle edilen bir teşekkür, tüm yorgunlukları unutturmakta ve bizim için de güzel anılar olarak kalmaktadır.

Artık koca bir sezonu daha, ilginç düğün temalarıyla geride bıraktık ve güzel anılarımıza yenilerini kattık. Son yıllarda neredeyse her düğünün bir teması var. Ancak ilginç olan bu sezonda farklı farklı temaların olmasıydı.

Peki bu düğün teması nedir? Şöyle ki; mekan süslemelerinin artık kullanılan çiçeklerden pastaya, hediyeliklerden, peçetelere ve hatta müzik seçimlerine kadar belli bir paralelde uyum içerisinde olmasıdır. Bu yıllara kadar yapılan organizasyonlarda gördük ki salon düğünü, kır düğünü veya kumsal düğünü, hepsi mekanına göre uyum gösteren, mekanla bütünlük içerisinde olan bir anlayışla organize ediliyordu. Tüm bahsettiğimiz bu düğün temalarının belirlenmesi de bu uyum çerçevesi düşünülerek bizi mekanı ona göre seçmeye yönlendiriyordu. Ancak biz bu yıl gördük ki, düğün teması için mekan artık çok fazla belirleyici değil. Birbirinden farklı çok ilginç düğünler çok farklı mekanlarda da gerçekleşebiliyor. Özellikle yabancıların düğünleri için ülkemizi tercih etmeleri ve bu sene 777 Organizasyon ailesi olarak yaptığımız bu tür düğünlerde bu anlayışı bizde tecrübe etmiş olduk.

Örneğin; bir salon düğününe çok yakışacak olan vintage bir düğünü, dantelleri, gold renkleri, kır düğünlerine taşıdık. Diğer yandan, doğal hayatı yansıtan, sadece açık havada düşünülebilen odunlar, kuru ağaç dalları, hasır kumaşları salon düğününe taşıyabildik. Bir kumsal düğününde düşünülebilecek deniz konseptini ise yine bir salon düğününde gerçekleştirebildik. Kulağa çok aykırı gelse de uygulamalar bize gösterdi ki, ilgili mekanla bir uyum içerisinde kurgulandığında değişik ambiyansları olan sonuçlar elde edilebiliyor, heyecan verici detaylar yakalayabiliyorsunuz. Bu sezon yapılan bir diğer ilginç tema ise; düğünün yapıldığı mekanın salon ve karşılama kısmını, açık alanda ise nikah ve yemek alanlarını farklı konseptlerde dekore etmek oldu. Örneğin; son derece ağır gold şamdanların, dantelli peçetelerin, saray suplaların hakim olduğu bir düğünde fuaye alanını bahar dallarıyla beyaz ve gümüş detaylarla dekore edip tüm misafirleri şaşırtabiliyor ya da açık alanda nikah kısmında kır çiçeklerinin hakim olduğu bir dekordan yemek alanına geldiğinizde ahşapların, kuru dalların, kütüklerin, dantellerin kullanıldığı rustik yemek masalarıyla bambaşka bir ortamda bulabiliyorsunuz kendinizi…

Bizim bu yıl geliştirdiğimiz ilginç düğün temalarının altında, rutinleşmiş, birbirini tekrar eden, taklit eden uygulamaların olması, klasik evlilik törenlerini sıkıcı bulan çiftlerin olmasının büyük etkisi oldu. Sadece dekor anlamında değil, içerik anlamında da çiftler daha eğlenceli ve çılgın düğünler tercih etmeye başladı. Kendi playlistlerini hazırlayarak ve daha çok DJ seçimi yaparak düğünü bir törenden çok parti havasına çevirdiler. Gerek tercih ettikleri gelinlik modelleriyle, gerekse mücevher seçimleriyle ve düğün fotoğraf pozlarıyla bundan sonra bizi daha yaratıcı ve çılgın çiftlerin beklediği çok açık. Aslında son derece heyecan verici böyle bir değişime bu sene hazırlanmak 777 Organizasyon olarak bizi çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Şehir dışı düğün, deniz kenarı düğün, plaj düğünü gibi isteklerin bu değişimlerle paralel artması nedeniyle Bodrum’da güzel bir butik otel açarak ailemizi de genişlettik. Bu otelde hedefimiz, 200-300 kişilik, çok özel butik düğünler yapmak. Bu doğrultuda dekora çok önem verdik. İsim yapmış özel şeflerle farklı ve leziz menülerimizle de son derece iddialıyız. Çiftlerimize verdiğimiz 3 gün konaklama ve muhteşem plajla tam anlamıyla bir balayı oteli olarak tasarlandı. Bodrum’un o muhteşem güzelliği içerisinde özellikle plaj düğünlerinde ilginç ve çok konuşulacak konseptler ortaya çıkaracağımızdan eminiz…

Yukarıda anlatmaya çalıştığımız tüm bu gelişmeler gösterdi ki; önümüzdeki yıllarda kendimizi deniz altında, karnaval ya da kostüm partisi şeklinde veya masal konseptli bir düğün teması tasarlarken bulursak şaşırmayacağım. Tüm tecrübemizle, bütün bu yeniliklere açık, çılgın çiftlerimizi yeni sezonda da heyecan verici ve daha önce denememiş temalar geliştirmek için bekliyoruz…

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.