© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Tatlı Mavi

Tatlı Mavi

Evet, kapağımızda gördüğünüz bu tatlı “mavi” renk benim favorim… Tabii muhteşem bir yalı… Boğazın en güzel yalılarından biri…
Halamın olduğu için söylemiyorum ama kesinlikle eşsiz! Veeee güzel, zarif, doğal, başarılı bir kadın; Mine İslam… İşte hepsinin birleşimi ve yine unutulmaz bir çekim, doyumsuz bir gün, MAG Özel’de sizlerle…

 

Mavi deyince hemen gece mavisi saçlarıyla, özgün, gerçekten çok farklı bir sanatçı Günseli Kato’yu belirteyim… Keyifli sohbetiyle sayfalarımızda…

 

Yine özgün bir sanatçı, kontrtenör Nuri Harun Ateş; dünyada az bulunur sesini, ilginç giyimini ve ilginizi çekecek daha pek çok konuyu gerçekleştirdiğimiz röportajında paylaştı.

 

Eveeet!  Nefeslerinizi tutun!  Bomba röportaj geliyor… Her neslin efsanesi, yumuşacık sesiyle yıllardır kalplerimize dokunan Julio Iglesias ile Cenk Erdem, MAG’a özel bir röportaj yaptı… Daha fazla bir şey söylemeyeceğim.

Hazır sanatçılardan bahsetmişken Küratör Laura Cardererra, Yazar-Küratör Zeynep Öz ve Hami-Koleksiyoner Tansa Mermerci Ekşioğlu’nun kurduğu ve güncel sanatı, koleksiyonerliği, hamiliği ve bunları topluma yaymayı hedefleyen, genç sanatçılara destek olmayı amaç edinen SPOT’u daha yakından tanıyoruz.

 

Sevgili Etel Baler’in “Türk Tasarımcılar” köşesindeki konuğu ise Siren Ertan Çarmıklı… Baler; Türkiye’nin en hoş giyinen, en güzel kadınlarından, modacı Çarmıklı ile piyasaya çıkardığı parfümünden ”tatil” temalı tasarımlarına kadar birçok konuda tatlı bir röportaj gerçekleştirdi.

Son dönemin oldukça ilgi çeken konusu; “Konstelasyon”… Şu anda yaşadığımız hayatın, içinde bulunduğumuz durumların yüzyıllardır gelen aile deneyimlerden kaynaklandığını ve değişebileceğini söyleyen Göksel Karabayır, bu konuda merak edilenleri paylaştı.

 

Bu sayıda “mavi”den gidiyoruz ya… Şayet siz de “mavi” tutkunuysanız Sinem Yıldırım’ın Dubai gezisine, Candan Tokyürek’in Göcek yazısına, Neşet Güne’nin Bodrum’da tasarladığı sade eve bayılacaksınız.

 

Yasemin Boran İle Unutulmaz Bir Hıdırellez Yaşadık!

İlk önce Eymir’de kocaman, pırıl pırıl bir dolunayın altında yaklaşık iki yüz kişinin katıldığı uzunca bir doğa ile bütünleşme meditasyonu yaptırdı bize; Yasemin Boran… Sonra bazıları göle, bazıları ağaç dibine “niyet”lerini gömdüler.

Ertesi gün ise sabahtan başladı kutlamalar… Sinpaş İncek Life’ta MAG PR’ın da katkılarıyla gerçekleşen bin kişilik brunch, bizlere hafızalardan silinmeyecek bir gün yaşattı. İnanılmaz coşkulu geçen brunch’ta Hıdırellez’i kutladık. Çok sevgili Astrolog Yasemin Boran, dileklerin nasıl gerçekleşeceğine dair süper bir anlatımda bulunduktan sonra hazırladığı “niyet” kağıtlarını küçük bir seremoni ile katılan misafirlere çektirdi. Dilek ağacına herkes ne istiyorsa artık para mı, aşk mı, sağlık mı, iş mi her neyse, minyatür sembollerden oluşan nesnelerden astı… Pek çoklarının heyecanla beklediği İstanbul Ahırkapı Orkestrası tam bir müzik ziyafeti sundu. DJ setinin başında yer alan Oben Budak ise konukları iyice hareketlendirdi.

Bu arada çok yoğun talepler doğrultusunda MAG Business’ın ikinci sayısını çıkardık. Çok kaliteli, dolu dolu, başarı öyküleriyle ilham veren bir sayı oldu. Ayrıca son dönemin en sıcak konusu “Enerji Piyasası” için de ayrı bir bölüm hazırladık.

 

Şimdi sırada MAG Mobilya-Dekorasyon var, onun hazırlıklarına başladık…

 

MAG Dergisi olarak, MAG PR olarak, MAG çalışanları olarak her zaman en renkliyi, en güzeli, en özeli sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Umarız en hayırlı dileklerinizin süratle gerçekleştiği, mükemmel bir ay olur, bu ay… En güzel dileklerimiz hep sizinle…

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.