© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Tatlı Bir Rüzgâr

Tatlı Bir Rüzgâr

Bu kış bir garip geçti. Hayatımda ilk kez Ankara’ya hiç uğramadan harcadığım bir zaman dilimi. Ruhum adeta inzivaya çekildi. Fena mı oldu diye sorarsanız? Gizlemeye gerek yok, içime değil size söylemeyi tercih ederim elbet. Kaçak göçek savaşmadan, sabrın hayrını görerek, kırıp dökmeden, sessizce kabullenip yola devam etti yüreğim. Olmuyorsa zorlamadan, bir anlam çıkarmadan, tek taraflı çabayla hiçbir ilişkinin yürümediğinin altını fosforlu kalemlerle çizerek, çoğu şeyin o anda anlamı olduğunu ve zamanı geri sarsan bile o anın o anda kıymetli olduğunu sindirerek ve sevdiklerine mutlak zaman ayırarak geçti bu kış.

Şimdi ise yaz geldi hem yeryüzüne hem de bünyeye. Çiçek açtı dağ, bayır. Gönlüm her gün su istiyor benden. İnşallah az kaldı diye umutla suluyorum yüreğimi her sabah. Aklımı cebimde gezdirip duruyorum an be an diyorum ve sizleri köşemle baş başa bırakıyorum…

Uniqera Vintage

Dünyanın her köşesinden antika mücevher toplayan bu eşsiz mağazada kendinizi adeta 17. yy prensesleri gibi hissediyorsunuz. Napier imzalı kolyeden Sarah Coventry imzalı takılara, Cameo broşlardan Joan Rivers imzalı kelepçe bileziğe uzanan bu yolculuğu hadi sizde keşfedin.

Ecce Diamond

Markanın adı kurucusunun kendi isminden geliyor. Ece; kraliçe demek ve her kadın kendini kraliçe gibi hissetmekten mutluluk duyar düşüncesiyle daha da baskın okunsun diye +1 “C” harfi ile “ECCE” ortaya çıkmış. ECCE, 2017 Kasım ayında İstanbul’da kurulmuş bir Türk markası. İngiltere, Beyrut, Yunanistan ve Amerika gibi dünyanın birçok ülkesinde kadınların zevkle kullandığı bir marka haline gelerek büyümeye ve hedeflerini aşkla, tutkuyla gerçekleştirmeye devam ediyor.

İnci Moda

Tarabya’da bulunan bu tatlış butik birçok markaya ev sahipliği yapmakta. Yazın cıvıl cıvıl renklerini adeta bir palet içinde sunan mağazaya yolunuz düşerse muhakkak uğrayın ya da sosyal medyadan hemen takibe alın.

Jade And Mate

İstanbul’da tasarlanan Jade&Mate modern ve geleceğe bakan kadınların plaj stilini temsil ediyor. Tunik, kimono ve yelek ile başladıkları koleksiyonlarını giderek genişletmeyi hedefleyen marka, özel tasarım plaj giysileride zamanın ötesinde kaliteli ve zarif bir süreçten geçerek bizlerin şıklık ihtiyacını karşılıyor. Moda ve gelenekselliğin birlikte şekillendiği tasarımlar ile plaj giyimine yeni bir soluk getiren bu marka benimde favorilerimin arasında yerini aldı.

La Passion By Neco

Bodrum’a yolu düşen herkesin tatması gereken bir lezzet cümbüşü La Passion. Bu İspanyol restorandaki tapasları denemeden ve meşhur Sangria’sını içmeden terki diyar eylemeyin.

Rebelli’st

Ema Aydın ve Serli Sarıcıların bu muhteşem dişi temalı takı markası, kendileri gibi efsane tasarımlar ile bizleri buluşturmakta. Yüzükler, bileklikler, kolyeler hepsine sahip olmak istiyor insan.

Komono

Bu marka güneş gözlükleri bu yaza damgasını vuracak tasarımların başında geliyor. Modern çizgileri, günlük kullanım ile yorumlayan Komono her kadının çantasında bulunması gereken bir tasarım.

Jade De Verens

Her tasarımı sizin bir parçanız olsun diye tasarlıyorum ve böylece sizde benim bor parçam oluyorsunuz mottosu ile yola çıkan Jade de Verens’in Paris’ten Türkiye’ye uzanan bu mistik yolculuğunu gelin beraber keşfedelim.

Yazar Hakkında /

Yazarımız Tuğçe İnal; TED Ankara, Bilkent Ünv. Turizm ve American College of Switzerland (MBA) mezunudur. Çesitli sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi şirketi olan Say Something Nice ile sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.