© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Şubat Ayı Astroloji Gündemi

Şubat Ayı Astroloji Gündemi

15 Şubat 2018’de 27 derece Kova burcunda yaşanan güneş tutulması neler getirecek?

Güneş tutulmaları, olan olay ve durumların enerjisini her zaman daha fazla artırır. Kendimizi daha güçlü hissetmemize neden olur. Bizim bu durumlarda sakin kalmamız oldukça zordur. Bir güneş tutulması, bir döngünün sonu ve yeni bir döngünün başlangıcını temsil etmektedir. Astrolojinin en güçlü olayı Güneş Kavuşum Ay’dır. Bu, tüm olasılıkları masaya yatırmanız ve haklı olarak gelecek için yeni planlarlar yaparken kendinizi ön plana çıkarmanız anlamına gelir. İlerlemek gerektiği için yeni ve yaratıcı yollar aramak doğaldır ve eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları sorgulayabiliriz. Bu yeni bir başlangıç ​​yapmak ve boş bir kâğıda bir yapılacaklar listesi yazmaya başlamak için ideal bir zamandır. Bir güneş tutulmasının itici ve hevesli doğası hepsinde değil belki ama seçilecek sadece bir noktada yeni projelerde başarılı olunacağı anlamına gelir.

Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerindeki Etkileri:

Koç

Geleceğe dair yeni umutlar, yeni arkadaşlıklar anlamına gelebilir. Bulunduğumuz gruplar içerisinde yeni tanıştığımız insanlar olabilir veya birlikte yeni organizasyonlar ve toplantılar planlıyor olabiliriz. Arkadaş grupları içerisinde kendi bireyselliğimizi fark ettirmek ve orijinal fikirler öne sürmek isteyebiliriz.

 

Boğa

Kariyer, iş hayatında ilerleme ve toplum önünde kendimizi ispat etme arzusunun ön planda olacağı günlerdir. Üstlendiğimiz sorumlulukların bilincinde olarak, kararlılıkla yapmamız gereken işlerin üstesinden gelmeye çalışabiliriz. Ebeveynlerimiz ile ilgili sorumlulukları düşüneceğimiz farkındalıklar geliştirebiliriz. İş alanında yeni başlangıçlar yapabilir ve kariyerimize yeni hedefler ekleyebiliriz. Ailemizle toplum önüne çıktığımız ve sosyalleştiğimiz durumlar söz konusu olabilir.

 

İkizler

Hayata bakış açınızı yenileyebilir, yeni inançlar ve felsefeler edinmek yolunda birtakım kararlar alabilirsiniz. Yüksek öğrenim konuları zihninizi meşgul ediyor olabilir. Uzun bir yolculuk planlamak veya yola çıkmak için uygun birkaç gün içerisindesiniz. Bilgiyi analiz etmek somut verilerle uğraşmak, didaktik yaklaşımlar oluşturmak için girişimleriniz olabilir. Yayınlarla veya yayım – matbaa işleri ile uğraşmak için uygun zamanlardır.

 

Yengeç

Ortak kullanımlar ve paylaşımlar alanında birtakım farkındalıklar ve rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Yeni bir kredi kartı, yeni bir kredi başvurusu yapabilirsiniz. Harcamalarınızda diğer günlere nazaran bir artış görülebilir. Vergi veya sigorta ödemeleriniz gibi düzenli ödemelerle ilgili birtakım yeni kararlar alabilirsiniz. Spritüel alanda veya metafizik konularında ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

 

Aslan

Evlilik veya ortaklık ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmak için uygun birkaç gün… Geçmişten gelen birtakım sorunlar veya rahatsızlıklar varsa bu konuda çözüme ulaşmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Partnerlerinizle olan duygusal bağlarınız ve ilişkinizin çerçevesini yeniden belirlemek konusunda kafanızda düşünceler belirebilir. Hukuksal konularda, mahkemelerle ilgili birtakım girişimler olabilir veya sizi kanuni yollara itebilecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

Başak

Sağlığınızla ilgili konularda endişeleriniz olabilir; sağlığınıza özen göstermeli ve tetkiklerinizi yaptırmalısınız. Günlük işlerinizi düzenlemeye, ofis ortamınızı yeniden organize etmeye başlayabilirsiniz. İş yerinizde yeni bir işe veya projeye başlamak üzere veya günlük rutinlerde değişiklikler yapmak üzere planlarınız olabilir. Evcil hayvanlarla ile ilgili konularda kararlar alabilirsiniz.

 

Terazi

Yeni bir hobiye başlayabilir veya çocuklarınızla zaman geçirmek için yeni planlar yapabilirsiniz. Sanatsal alanda faaliyet gösterebilir, yaratıcı yanınızı ortaya koyabileceğiniz bir projeye başlayabilirsiniz. Yeni bir aşk kapıda olabilir veya aşk hayatınız zaten doluysa, sevgilinizle aşkınızı tazelemek için romantik başlangıçlar yapabilirsiniz. Spekülatif yatırımlar ve şans oyunlarında şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

 

Akrep

Evinizle ilgili yenileme, tadilat gibi işlere başlayabilirsiniz. Evde olmak size mutluluk verecektir. Aile üyelerinizle vakit geçirmek veya kendinizi evinizde rahat ve güvenli hissetmek duygusu yaşayabilirsiniz. Yeni bir eve taşınma fikri aklınızda olabilir. Geçmişle veya çocukluğunuzla olan bağlarınızla ilgili yeni bir farkındalık geliştirebilirsiniz. Ailevi köklerinizle ilgili bir konu sizi meşgul ediyor olabilir.

 

Yay

Yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde yeni bir sayfa açılıyor olabilir. Hareket halinde olabileceğiniz, yakın akrabalar ve kardeşler ile yeni başlangıçlar yapabileceğiniz fırsatlar önünüze çıkabilir. Kişisel bağlantılarınız artar ve yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kısa süreli eğitimler ve kısa mesafeli yolculuklar planlayabilirsiniz.

 

Oğlak

Mali durumunuz ve finansal kaynaklarınızla ilgili planlar içinde olabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi tekrar gözden geçirebileceğiniz ve bunları verimli kılabileceğiniz imkanlar ortaya çıkabilir. Yeni yatırım fikirleri doğabilir, harcamalarınız artabilir.

 

Kova

Kendinizi dış dünyada temsil ederken, imajınız ve kişisel yanlarınızı ortaya koymak yönünde birtakım yenilikler yapmaya yönelebilirsiniz. Kendinizi öne çıkarıp, kendinize duyduğunuz güveni tazeleyecek çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatta hedefleriniz nelerse bu konulara dair fırsatlar ve öneriler ile karşılaşabilirsiniz. Ay birinci evde yer alınca sağlık durumumuzu da göz ardı etmemeliyiz.

 

Balık

Elimizde olmayan nedenler dolayısıyla gelişen olaylar karşısında sorunlar yaşıyor olabiliriz. Hayatımızın ipleri kendi elimizde değilmiş hissine kapılıp, günlük hayatın gereklerini yerine getirmekten kaçınıyor olabiliriz. Elimizi eteğimizi günlük koşturmanın içinden çekerek kendi dünyamızda huzur arayışı içinde bulunabiliriz. Spiritüel anlamda yeni bir çalışmaya başlayıp zihinsel gerginliklerimizden kurtulmaya çalışabiliriz.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.