© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Sonbaharın Renkleri

Sonbaharın Renkleri

Merhaba! Yine geldi sonbahar, veee işte 2013 sonbaharının renkleri!

Balenciaga

Bordo renk gerçekten bu seneye çok hakim. Benim gibi bu renge Cassis demeyi tercih ediyorsanız, Balenciaga ile de hemfikirsiniz demektir! Üstelik klasik Balenciaga “Giant city” çanta bu sene de revaçta… Böyle Cassis rengi olunca daha afilisi yok bu sonbahar!

Foley  Corina

Bu sıralar New York’ta gözüme Foley+Corina’nin “Mid City Tote” çantası her rengi ile çarpıyor. Bence bu çanta “New York Essential” haline geldi… Favori rengimi de sayfama eklemeden yapamadım!

Club Monaco

Gelelim başka tonlara… Mesela Club Monaco’da bu print pantolon gözüme çarptı. Lacivert ve koyu hardal tonlar da bu sonbaharın favorileri arasında. Altına metalik bir ayakkabı veya aksesuar buldunuz mu hazırsınız!

Nars

Tabii bordo veya kırmızı tonlarını dudaklarınızda da kullanabilirsiniz. Benim favori rujlarım Nars’ın Damned Matte ruj kalemi ve Dragon Girl… Bir kullanın, hiç vazgeçemeyeceksiniz, bana inanın!

 

Robert Rodrigez

Gözlemlediğim bir diğer trend de deri elbiseler… Mesela siyah olan Robert Rodrigez  ve koyu orman yeşili Cut 25 ise Yigal Azrouel’in ikinci serisinden.

 

Bu sonbahar kürk yelekler de bol bol etrafta görülecek.
Geçen sene dolabınıza koyduysanız, yaşadınız!

BCBG

BCBG ise bu sonbahar, rengarenk! Son koleksiyonunda kullandığı farklı renklerle  dikkatleri üzerine çekeceğine hiç şüphe yok!

Helmut Lang

Helmut Lang da bu skinny deri pantolonla sonbaharın bir numaralı rengini kullanmış. Hatta aynı ton elbisesi bile mevcut.

İyi alışverişler !

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.