© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Sezona Hızlı Giriş

Sezona Hızlı Giriş

Uzun bir tatilin ardından tekrar merhaba! Gerçekten benim hayatımda yaptığım en ama en uzun tatildi. Bir o kadar da keyifliydi. Çok tatlı tesadüflerle geçen tatilimden güzel anılarımı kısacık da olsa sizlerle paylaşmaya çalıştım, köşemde. Umarım size de bu keyfi biraz tattırabilirim.

 

Evet ben de, tüm MAG ekibi de yepyeni enerjilerle, tazelenmiş olarak sezona hazırız… Sizlere yine muhteşem bir dergi hazırladık.

 

Kapağımızda da işte böyle dinamik, renkli, keyifli birine yer verdik… Deniz Berdan’a… Harika vücudu, enteresan tasarımları, hoş sohbeti ile müthiş bir çekim gerçekleştirdik.

 

Enteresan tasarımlardan konu açılmışken Etel Baler’in köşesinde bu ay Ece Salıcı var. Domenico Dolce, Franco Moschino gibi önemli modacıların okulu Marangoni’den olan Salıcı; “Lale Devri”, “Kuzey Güney”, “Bugün Ne Giysem?” programlarına da kıyafetler hazırlıyor…

 

Bu arada Birge Uzan da sonbahar-kış sezonunun en hit parçalarından oluşan kombinler seçti, “look” bölümünde… Sanırım bu ay alışverişe doymayacaksınız!

 

Başarılı blogger Kubilay Sakarya da “barok” tarzı işledi. Sezonda sıklıkla karşılaşacağımız bu akım, bize saray ihtişamını yaşatacak…

 

Hadi var mısınız geçmişe dönelim… Hatta meleklerle beraber geçmişimizi şifalandıralım… Yoksa siz hala meleklerle iletişime geçmediniz mi? Belki de “Meleklerle Yaşamak” kitabının yazarı Beki İkala ile tanışma zamanınız yeni gelmiştir. Neslihan Tanış’ın sohbetini kaçırmayın!

 

Peki, lezzet yolculuğuna var mısınız? Sevgili Seda ve Can Çavuşoğlu, İtalya’yı çok sevdiler. Her fırsatta gidiyorlar. Son seyahatlerinde  Bill Clinton, Brad Pitt gibi ünlülerin uğrak yeri olan La Giostra’ya gitmişler ve yemekleri de, ortamı da çok beğenmişler. Gitmişken de sahibi Soldano d’Asburgo Loreno ile röportaj yapmışlar. Floransa’ya yolunuz düşerse muhakkak gidin demiyorlar, Floransa’ya gitmek için burası başlı başına bir sebep, yorumunda bulunuyorlar…

 

Herkesin hayatını keyifli kılan nedenler farklı farklı… Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Akın Gökyay da 35 yıldır dünyanın çeşitli yerlerinden topladığı satranç takımlarıyla Guinness Rekorlar kitabına geçen bir koleksiyon yapmış. Bu özel tutkusunu MAG okurlarıyla paylaştı.

 

Başarılı iş adamının odası nasıl olur? Mesela dünyanın en büyük 69. şirketinin sahibinin odası nasıldır? Neşet Güne, Rönesans Holding’in sahibi Erman Ilıcak’ın odasını döşemiş ve ve köşesinde sizlere aktarmış…

 

Veee esas bombayı sona sakladım… O, yaşayan bir efsane… O, dünyanın en ünlü gitaristlerinden ve şarkı yazarlarından… O, albümleri 100 milyondan fazla satan Carlos Santana! Son albümü “Shape Shifter” ile hayranlarının karşısına  çıkmaya hazırlanan efsanavi yıldız, Cenk Erdem’in sorularını yanıtladı.

 

Tüm bunlar ve elbette ki daha fazlası, Eylül sayımızda… Şimdi arkanıza yaslanın, kemerinizi gevşetin, kahvenizden bir yudum alın ve derginizin tadını çıkarın!

Süper keyifli bir ay diliyorum…

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.