© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Sevgililere Özel

Sevgililere Özel

Sevgililer gününün Şubat’a gelmesi, bu soğuk kış ayını ısıtıveriyor. Her yerde sevgiyi, aşkı hatırlatan figürler insanın içini kaynatıyor. Sevgiliniz olsun olmasın bu arkadaşınızla, annenizle, abinizle kısaca tüm sevdiklerinizle kutlanmaya değer bir gün. Her kimi seviyorsanız sevgililer gününüz kutlu olsun.

Özellikle ambalajından ötürü sevgililer gününe çok uygun bir hediye. Çiçeksi ve meyvemsi bir koku Moschino GLAMOUR

Sevgilinize bir buket kırmızı gülü, minik şişeler içinde vermek ister misiniz? Jo Malone, Red Roses koku serisi. İlk defa 1996 yılında lanse edildi ve o zamandan beri Sevgililer Günü klasiği haline geldi.

Sevgililer gününe yetişir mi bilmem, ama hiçbir kadının hayır diyemeyeceği süper bir far seti Bobbi Brown tarafından bu ay piyasaya sürülecek. 35 renkten oluşan bu far setini sakın kaçırmayın.

14 şubat gecesi çıkacağınız yemekte, bakışlarınızla sevgilinizi daha da büyülemek isterseniz. L’oreal’in yeni maskarası Extra-Volume Collagene’i kullanmanızı tavsiye ederim. Sürdükten 30 saniye sonra, kirpiklerinizin hacmi gözle görülür derecede artıyor.

Belki bu özel gecede hediye olarak bir tek taş alırsınız, ellerinizi bu sürprize hazır tutun. Tırnaklarınızın sağlıklı ve güzel görünmesi için Gehwol Tırnak kalemi hem pratik hem de kullanışlı bir ürün.  Tırnak etlerini yumuşatıp, tırnaklarınızın kırılganlığını önlüyor.

Bu sene sevgililer gününe yalnız girecekseniz. Sadece kendinizi şımartın. Nestidante’nin 60. yılına özel ürettiği altın yaprağı bileşimleriyle üretilmiş sınırlı sayıdaki sabunuyla ve Tact’in yeni lavanta serisiyle, kendinize muhteşem bir banyo keyfi yaşatın.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.