© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Sevgi(liler) Gününüz Kutlu Olsun

Sevgi(liler) Gününüz Kutlu Olsun

Yüzyıllardır tüm dünyada kutlanan, hazırlıklarına günler öncesinden başlanan, kimilerine göre parti için sıradan bir bahane, kimilerine göre kapitalist kültürün bir parçası; bir tür “tüketim çılgınlığı”, kimilerine göre sevgilinin gözlerinin içine bakarak evlenme teklif etmek için eşsiz bir fırsat, kimilerine göre “seni seviyorum” demenin tam zamanı… Sizin için hangisi bilemiyorum ama son yıllarda özellikle Avrupa ülkelerinde bekârların parti yapması için müthiş bir bahane.
Sevgililer gününü sevgilisiz geçiren bekârların son zamanların gözde parti mekânı olan (özellikle sigara yasağından sonra) “ev”lerde düzenledikleri eğlenceli partiler dekorasyonuyla da bir hayli ses getiriyor. Çoğu zaman kalabalık bir parti organizasyonuna dönüşen bu davetler tamamen sevgililer günü konseptine uygun olarak dekore ediliyor. Eğer siz de bu özel günü yalnız geçirenler kervanındansanız buyurun parti organizasyonu için sizlere birkaç küçük dekorasyon fikri…
Sevgililer gününün geleneksel kabul edilen renkleri; pembe, beyaz ve kırmızı tonlarında seçeceğiniz değişik aksesuarlar evinizin genel görüntüsünü değiştirmeniz için size yardımcı olacaktır. Süslemelerde kullanacağınız kalp ve melek figürleri sevgililer günü için en isabetli tercih olacaktır.
Pembe, beyaz ve kırmızı renklerde alacağınız balonlarla evinizi süsleyerek işe başlayabilirsiniz. Tavandan aşağı doğru sarkan renkli balonlar sevimli bir atmosfer yaratacaktır. Sandalye ve masalarınızı da aynı renklerde tüllerle süsleyerek dekorasyonunuzu bütünleyebilirsiniz.
Evinizi parti atmosferine sokabilmek için doğru bir şekilde aydınlatmanız çok önemli. Loş bir ortam bu konsepte en uygun aydınlatma seçeneği olabilir. Genel aydınlatmayı tavandan yerine duvarları aydınlatarak oluşturabilirsiniz. Küçük kalpli ve ya melekli mumlar bu loş ortamın en romantik destekçileri olacaktır.
Partinize biraz daha renk katması için özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olan çiçeklerle evinizin dekorasyonunu canlandırabilirsiniz. Kırmızı-beyaz gül demetlerini evinize serpiştirerek misafirlerinize kendilerini daha özel hissedecekleri bir ortam yaratabilirsiniz.
Misafirlerinize yapacağınız ufak sürprizler partinizi unutulmaz kılacaktır. Misafirlerinizin kendilerini “aşk tanrısı” gibi hissedebilmeleri için dağıtacağınız melek figürlü aksesuarlar eğlenceli partinizi ufak bir kostüm partisi havasına sokabilir. Evinizin bir köşesine sevgililer günü ağacı kurmanız misafirlerinizin küçük notlar yazarak bugünü ölümsüz kılmasını sağlayabilir.
Böylece eviniz eğlenceli ve unutulmaz bir sevgililer günü partisine hazır…
Sevgiliniz olsun ya da olmasın “sevgi” gününüz en sevdiklerinizle kutlu olsun…
SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM AYIN ÜRÜNÜ:
Dostlarınızla kutlayacağınız bir sevgililer günü için hazır aldığınız ya da kendinizin hazırladığı kalpli bir yastık sembolik bir hediye olacaktır. Kimileri bir yastıkta, kimileri bir yastıkla…
Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.