© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Astroloji-Aralık 2011

Astroloji-Aralık 2011

ASTROLOJİ
YAY

Ateş Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Kendine esir düşmek
Uzakların sizi çektiği bir dönemdesiniz. Uzakları düşündükçe kendinizi fazlasıyla daraltılmış hissedebilirsiniz. Bu süreçte tüm olumsuzluklardan sıyrılıp, hoşgörü ve geniş bir yürekle sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Yardımlaşmanın ve insanları anlamanın en olumlu dönemindesiniz. Çok istemek ve istekleriniz doğrultusunda esir düşmek gibi bir duyguya kapılmamaya çalışın. Bağımsız olmanız, olaylara geniş bir perspektiften bakmanız size yardımcı olacaktır. Çok fazla çalışmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Sağlığınıza, çevrenizdekilerin ve sevdiklerinizin sağlığına özen göstermenizde yarar var. Her gününüz yoğun geçebilir. İleride dinlenecek, gezecek, ideallerinize kavuşacak günleriniz olacak. Yoksunluk ya da sıkışmışlık duygunuz varsa bunu üzerinizden atın. Kendi yaşamınızın kahramanı iken bazen kendi esiriniz olabilirsiniz. Çabalarınız karşılıksız kalmayacaktır.

OĞLAK
Toprak Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Hepsi bir arada olmayabilir
Çalışmalarınızın yoğun olduğu bir döneme giriyorsunuz. Zaman zaman kendinize vakit ayıramamaktan şikayet edebilirsiniz. Duygularınız ve sorumluluklarınız arasında gerginlik yaşayabilirsiniz. Hepsini bir arada istemek sizi zorlayabilir. Unutmayın ki, güneşin parladığı anlar ay gözükmez, ayın parladığı gecelerde de güneş görünmez. İyi bir zamanlama yapmanız gerekebilir, kimi zaman duygularınıza, kimi zaman da çalışmalarınıza zaman ayırmalısınız. Çalışmalarınızda duygusallığa kapılmamanızda yarar var. Zamanlamaya önem vermelisiniz. Severken tam sevmeniz, çalışırken de tam çalışmanız çok önemli. Aşk hayatınızı ve iş hayatınızı birbirine karıştırmadığınız sürece şans sizden yana.

KOVA
Hava Sabit (21 Ocak – 20 Şubat)

Düşlerin gerçeklerle buluşması
Aralık ayı boyunca son derece olumlu, verimli bir döneme giriyorsunuz. Yapacağınız her çalışmanın karşılığını alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Çevrenizdekilerle ilişkileriniz sayesinde ve sevdiklerinizle yardımlaşarak çok güzel işler başarabilirsiniz. Hem duygusal yaşamınızda hem de iş hayatınızda yükseliştesiniz. Minik hamleler ve girişimlerle çok büyük işleri başarabilirsiniz. Vizyonunuzun sizi doğruladığı bir dönemdesiniz. Düşlerinizle gerçeklerinizin örtüştüğü bir sürece giriyorsunuz. Maddi manevi bir zenginliğin içine girmeniz olası. Yaşamı kucaklayın, yaşam da sizi kucaklasın.

BALIK
Su Değişken (21 Şubat – 20 Mart)

Çalışan kazanır
Bu ay geleceğinizle ilgili düşlerinizi gerçekleştirmeniz için kendinizi daha fazla oyalamadan bir an önce yapmanız gereken işleri ele almanızda yarar var. Hiç geçmişi üzerinizde bir yük gibi taşımanıza gerek yok. “Bugün” ve “yarın” için atacağınız her adım sizi mutluluğa ve refaha götürebilir. Değerli ve anlamlı bir süreç içine giriyorsunuz. Pişmanlıklarınız ya da geçmişe yönelik özlemleriniz var ise hemen onlardan sıyrılıp çalışmalarınıza, yapmanız gerekenlere odaklanmanızda yarar var. Sağlığınıza önem vermeniz ve çalışmalarınız için güç kazanmanız önemli. Sağlık çalışmayı, çalışma canlılığı, canlılık mutluluğu getirecektir size. Bu süreçte kesinlikle ertelemeye, tembelliğe, boş vermişliğe düşmeyin.

KOÇ
Ateş Öncü (21 Mart – 20 Nisan)

Zıtlıkların arasındaki gerçekler
Yeni yıl öncesi son derece hareketli bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi en küçükten en büyüğe, en büyükten en küçüğe geçişlerin, artı ve eksilerin kesiştiği bir nokta içerisinde bulabilirsiniz. Günümüz şartlarına göre en iyi örnek bireysel özgürlüğünü kazanmak için çalışıp iş yaşamının döngüsü içinde sıkışıp kalmak ya da ruhunda büyük çalkantılar yaşarken dış görünüşünüzün son derece sakin, kişiliğinizin huzurlu olduğunu görürsünüz. Yapılanlarla düşünceler arasında keskin gelgitler yaşayabilirsiniz. Böyle bir dönemde hissettiklerinizi, düşündüklerinizi yakalayıp yaşamınızı yenileyebilir, bir sanatçı gibi yeni renkler katabilir, yeni biçimler verebilirsiniz. Çalışmalarınızda son derece başarılı ve duygularınızda temkinli olmanız gereken bir süreç.

BOĞA
Toprak Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Yüreğinin sesi
Yaşamınızın 12 yılda bir gelen bereketli, şanslı dönemindesiniz. Yapmak istediklerinizi, sahip olmak istediklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebildiğiniz, kendinizi şımartabileceğiniz bir dönem. Boğa burcu yaşadıklarını ve sahip olduklarını korurken duygularını ve öfkelerini de kendinde korumaya, tutmaya çalışabilir. Böylesi şanslı bir süreçte kırgınlıklarınızı ve geçmişe yönelik olumsuzlukları bırakmanızda ve geleceğe umutla, istekle, coşkuyla bakmanızda yarar var. Kendinizi bu ay içerisinde baskılanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz ancak bu duygularınızı kesinlikle yakın geleceğinize, 2012 yılına taşımayın. Çalışmalarınız, çabalarınız sizi beklediğiniz doğrulara, yüreğinizin sesine götürecektir.

İKİZLER
Hava Değişken (21 Mayıs – 20 Haziran)

İlerlemek ve yükselmek
Yaşamınızda en fazla verim alabileceğiniz ve tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz süreçtesiniz. Düşleriniz, istekleriniz doğrultusunda çalışarak onları gerçekleştirebilirsiniz. Çok fazla hırslanmamak ya da başka değerleri göz ardı ederek gitmeniz sizi zor durumda bırakabilir. Tartışmalardan ve keskin hamlelerden uzak durmanızda yarar var. Yolculuklarda ve akademik çalışmalarda son derece şanslı bir dönemdesiniz. Aynı şekilde uluslararası ilişkilerde başarılar elde etmeniz mümkün. Aşırı gerginliğe kapılmak şanslarınızı yok edebilir. Düşlerinize ve dileklerinize sadık kalmanız ve en yorgun olduğunuz zamanda bile onları hatırlamanız size yardımcı olacaktır. Çok fazla dağılmanız sakınca yaratabilir. Yaşamınızı, hedeflerinizi tek tek ele almanızda yarar var.

 

YENGEÇ
Su Öncü  (21 Haziran – 21 Temmuz)

Duygulara değer vermek
Maddi konularda bir takım zorluklarla karşılaşsanız bile bunları fazla abartmamanız gereken ve yine de şanslı olduğunuzu bilerek kendinizi fazla üzmemeniz gereken bir dönem. Bu ay sıkıntılarınız size şans getirecektir. Çok fazla karamsarlığa düşmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Duygularınıza değer vermeniz ve başkalarına karşı sevecen olmanız gereken bir dönem. Parasal açıdan bazı kayıpların yanı sıra yaratıcılığınız ve sevecenliğinizle hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. Küçük kayıplar bazen büyük kazançlara neden olabilir. Son derece şanslı ve sevilesi bir süreçtesiniz. Dürüstlüğünüz ve onurunuzla tüm zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Olumlu olduğunuz sürece maddi manevi zenginliğiniz de artacaktır.

ASLAN
Ateş sabit (22 Temmuz – 21 Ağustos)

Yaşanan her güne değer vermek
Aile içerisinde, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve keyifli bir sürece giriyorsunuz. Parasal konularda hedeflerinizi gerçekleştirmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Kararlarınızı verirken sakin olmanızda yarar var. Ani ve öfkeli kararlarınız size bazı kayıplar yaşatabilir ve belirsizlikler içerisine sokabilir. Evinizde huzur bulduğunuz ve kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönem. Bu süreçte geleceğinizi ve çalışmalarınızı paylaşmak adına evinizde davetler yapmanız, sevdiklerinizi ev ortamında ağırlamanız şanslarınızı arttırabilir. Yeni bir ev almak isteyenler için güzel fırsatlar yakalama zamanı. Problemlerinizi sevecenlikle ve diyalogla çözebilirsiniz. Bu ay boyunca her gün bir işi, bir sözü yerine getirip tamamlamak size büyük imkanlar sağlayabilir.

BAŞAK
Toprak Değişken (22 Ağustos – 21 Eylül)

Sevmek, sevilmek
Aralık ayı boyunca duygusal yaşamınızda mutluluk ve huzur duyacağınız bir sürece giriyorsunuz. Aşık olabileceğiniz, sevdiklerinizi doyasıya sevme imkanına sahip olabileceğiniz bir süreç. Maddi manevi çalışmalarınızın, çabalarınızın sonuçlarını toplayabildiğiniz ve yaşamın hediyelerine kavuşabileceğiniz günler yakın. Her konuda şanslı ve bereketlisiniz. Ufak tefek tartışmalar, çalışmalarınızda ani duraksamalar ya da aksilikler olabilir ancak bunlar son derece geçici ve yapıcı aksilikler. Tartışmalardan ve ani kararlar almaktan uzak durmanızda yarar var. Kendinizi şımartabileceğiniz en güzel zamanlardan birine giriyorsunuz. Sezgileriniz bugüne kadarki çabalarınızı zenginleştirecek.

TERAZİ
Hava Öncü (22 Eylül – 22 Ekim)

Kendine kavuşmak
Aralık ayı boyunca yapacağınız çalışmalar sizi kendi gerçeğinize kavuşturacak ve sizi siz yapan ögelerinizle buluşturacak. En fazla kendinize güveneceğiniz, gerekirse yapmak istediklerinizi tek başınıza yapabileceğiniz cesur olmanız gereken dönem. Ne kadar kendinize güvenir ve cesur olursanız o kadar başarılı olabilirsiniz. Hiç fazla sorgulamadan, çelişkiler yaratmadan doğru hedefinize yönelik adımlar atmanız ve çalışmalar yapmanız sizi güçlendirecektir. Unutmayın ki tek başınıza bile olsanız geride kalanlar sizi alkışlayacaktır. Yaşamınızın, isteklerinizin ve yüreğinizin sorumluluğunu almanız gerekiyor. Hayatınızı kesinlikle şansa bırakmamanız ve ipleri kendi elinizde tutmanız gereken bir dönem.

AKREP
Su Sabit (23 Ekim – 22 Kasım)

Birlikten güç doğar
Yaşamınızı gözden geçirmeniz ve çok büyük şeylerin bazen çok küçük şeylerde gizli olduğunu bilmenizde yarar var. Oldukça heyecanlı bir ay sizi bekliyor. Bir takım haksızlıklar ve anlaşmazlıklar olabilir. Ancak güçlü ve sağlıklı olmanız her şeyden önemli. Dayanıklı olmanız her şeyin üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Küçük başlangıçlar ve minik adımlarla gelecek yıllarda yapmak istediklerinize şimdiden başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sıkıntıları ile karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük sorunları büyütmediğiniz sürece son derece güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.