© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Seni Olduğun Gibi Seviyorum

Seni Olduğun Gibi Seviyorum

Seni olduğun gibi seviyorum. Evrende nefes alan herkes kadar özel olduğunu bilerek. Tek, eşsiz ve benzersiz bir insansın… Senin kendi duygu ve düşüncelerinle yolunu seçtiğine inanıyorum. Bu seçiminde her ne olursa olsun seni destekliyorum. Yürüdüğün yol nereye götürürse götürsün yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Yolunu değiştirdiğinde neden diye sormak yerine bunu da iyi niyetinle gerçekleştirdiğini bilerek saygı duyuyorum. Senin için en doğru olanı sadece sen bilirsin çünkü.
Seni olduğun gibi seviyorum. Senin nedenlerin benimkiler gibi olmak zorunda değil. Sorularımız aynı olmayabilir. Yanıtlarımız da öyle. Görüşlerinin farklı olmasına değer veriyorum. Benim göremediğim şeyleri görüyor olabilirsin. Ve işitemediğim sesleri duyuyorsundur belki de. Senin dünyaya bakışındaki renklerin ve seslerin beni zenginleştireceğine inanıyorum. Yüreğindeki ışığın parlamasına izin verecek olan sensin. Kendi kusursuz durumunu istediğin gibi oluşturacak bütün özelliklere doğuştan sahipsin çünkü.
Seni olduğun gibi seviyorum. Paylaştığın düşüncelerin dünyayı algılayışınla ilgili. Ne kadar istiyorsan o kadarını aktarabilirsin. Onlara ait tahmin yürütüp, yorum yaparak boşlukları doldurmaya çalışmıyorum. Ben kendi düşüncelerimi yönetebilirim ancak, seninkileri değil. Önceliklerimizin aynı olması gerekmiyor. Senin gerçeğin benim gerçeğim olmak zorunda değil. Düşüncelerimizin her an değişime uğrayabileceğini biliyorum. Yaşamın akışında olması gereken şeylerin olması gereken zamanda başımıza geldiğine inanıyorum çünkü.
Seni olduğun gibi seviyorum. Yaşamını benim arzularıma göre oluşturman gerekmiyor. Öz benliğini bulmak için kimseye ihtiyaç duymadığını biliyorum. Sessiz kalma isteğine saygı duyuyorum. Paylaşmaya hazır olduğunda, hep orada olduğumu bilmen benim için yeterli. Kendi deneyimlerinden ve sonuçlarından sen sorumlusun. Onların benim isteğime göre gerçekleşmesini beklemiyorum. Sadece yaptıklarından doyum elde ederek varlığını sürdürmen hoşuma gidiyor. Gelişimini görmek bana gurur veriyor çünkü.
Seni olduğun gibi seviyorum. Hepimiz gibi korkuların, kaygıların, pişmanlıkların olabileceğini biliyorum. Zamanı geldiğinde olumsuz duygularının tamamlanacağını da… Seni kontrol etme hakkına sahip değilim. Giriştiğin eylemlerin sonucunda ortaya çıkan durumlarla başa çıkabilirsin. Bu güce sahip olduğuna ve ihtiyaç duyduğunda onu kullanabileceğine yürekten inanıyorum. Yapman gerekenleri nasılsa yapacak ve bir şekilde yaşamında uyumu sağlayacaksın çünkü.
Seni olduğun gibi seviyorum. İnançların doğrultusunda yaptıkların bana uygun gelmese de anlayışla karşılıyorum. Farklılıklarımız bizi zenginleştiriyor. İçinde bulunduğumuz yaşam süreci her birimiz için aynı olmayabilir. Öğretilerimiz değişik olabilir. Tıpkı yollarımızın aynı olmayabileceği gibi. İçsel yolculuğunu sorgulamadan yaşamını heyecanla izliyorum. Bu yolculukta seninle karşılaşmış olmak benim için bir armağan. Bunun için minnet duyuyorum. Senden bir tane daha yok çünkü.
Seni olduğun gibi seviyorum. Mükemmel olman gerekmiyor. Hataların, eksiklerin, zaafların olabilir. Bunların bir sebeple var olduğuna inanıyorum. Seni değiştirmek için çaba harcamıyorum. Var oluşun muhteşem bir sürecin sonunda gerçekleşti. Yaşama sadece sen olduğun için katacağın birçok şey var. Şimdi bu durumda bulunmanın da bir anlamı olmalı. Görünenin ötesindeki gerçeği ben bilemem. Yüreğimdeki sıcaklığın için daima şükrediyorum. Tüm niteliklerinle özel ve sadece sana ait değerlerle oradasın çünkü.

BENİ OLDUĞUM GİBİ SEV LÜTFEN…

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.