© Copyright 2018 Mag Medya
blank
Başa Dön

Şehrin Notları

Şehrin Notları

Tektekçi’nin Ankara çıkarması, maymunlar gibi eğlenmek isteyenler için Munki ve Hande Yener’in yeni albümünden keşfedilmeyi bekleyen bir şarkı. Yeni yılın ilk sayısı için ortaya karışık bir yazı hazırladım sizlere…
İnanılmaz Benzerlik!
Çapı küçük etkisi büyük “shot”larıyla müdavimlerinin başını döndüren Tektekçi, gösterişli ve tıklım tıklım açılış partisiyle Ankara gecelerine hızlı bir giriş yaptı. Tektekçi’nin Ankara çıkarmasına bizzat tanık olmanın heyecanıyla başkentte neşesi bol, coşkusu büyük bir gece geçirdik; “shot”larım, dostlarım ve ben…
Mekanın girişindeki kuyruk, sokağa taşan kalabalık ve içeride fütursuzca dans eden gençlik kesinlikle görmeye değerdi. Ancak o geceden akıllara kazınan en belirgin kare yanda gördüğünüz fotoğraf oldu. Partiye katılan “tektekçi”lerden biri, yıllar önce bir motosiklet kazasında kaybettiğimiz ünlü müzisyen Uzay Heparı’ya akıl almaz derecede benziyordu. Benzemek ne kelime; yüz hatları, gözleri, bakışları ve duruşuyla Heparı’nın bire bir kopyası gibiydi.
Çok geçmeden kendisiyle tanışıp Uzay Heparı’ya ne kadar benzediğinden bahsettik. Fakat ne yazık ki, Berk isimli genç arkadaşımız merhum müzisyeni tanımıyordu. Masamızdaki tüm gazeteciler Berk’in fotoğrafını çekip kullanmak istediler ancak bu inanılmaz benzerliği belgeleyip haber yapmak sanırım ilk bana nasip oldu.
Şehrin Yenisi: Munki
Şehrin gözde mekanlarında DJ olarak karşımıza çıkan ve eğlenceli performansıyla fark yaratan Can Karabulut, Mingle Music Agency isimli şirketiyle işletmelere müzik servisi vermeye devam ediyor. Ankara’da pek çok kulüpte Mingle ekibinin hazırladığı playlist’ler eşliğinde eğleniyoruz. 21 Aralık’ta açılış yapan Munki de bunlardan biri. Munki’de geceye lezzetli atıştırmalıklar ve hafif içkiler ile başlayıp ilerleyen saatlerde kendinizi dans pistinde bulabilirsiniz. Nitekim Munki’ciler size maymunlar gibi eğleneceğiniz bir gece vaat ediyor, kulübün ismi de buradan geliyor. DJ kabini de Mingle ekibine emanet olduğuna göre eğlenmemek mümkün değil. Filistin Caddesi’nde açılan mekanın geleceği parlak olur umarım.
Bu Şarkı “Bir Bela”
Sürekli gezip tozuyorum, partilerden çıkmıyorum diye kafamda kocaman bir disko topuyla yaşadığımı düşünenler, inanın çok yanılıyorsunuz! Benim de duygularım ve gereğinden fazla hassas bir kalbim var. Dinlediğim bazı şarkılar hassasiyetimi artırıp beni anında sulu gözlü bir insana çevirebiliyor. Böyle bir imaj çizmek istemiyorsanız şimdi tavsiye edeceğim şarkıyı toplum içinde dinlemeyin.
Hande Yener’in 12.12.12 tarihinde Poll Production etiketiyle yayınlanan yeni albümü “Kraliçe”de keşfedilmeyi bekleyen bir şarkı var, adı “Bir Bela”. İlk etapta hit potansiyeli taşıyan radyo dostu parçalar ön plana çıkarılacağı için albümün tamamını dinlemeden bu şarkıyı fark etmeniz biraz zor. Şarkının parlamasında bir katkım olursa ne ala.
Hani bazı parçaları bir arabaya kapanıp son ses dinlemek ve hüngür hüngür ağlamak istersiniz ya, aynen öyle bir şarkı “Bir Bela”. Sözü Sinan Akçıl’a, müziği ise Emrah Karaduman’a ait olan parça Akçıl’ın Yener’e son yıllarda verdiği en güzel hediye. Sinan Akçıl ve Hande Yener’in iş ortaklıkları ve yakın dostlukları bir gün biterse, geriye kalan en değerli anılardan biri şüphesiz bu şarkı olacak.
Ayın Partisi
Bedük, yeni albümü “Overload“u kutlamak için 14 Ocak’ta W Hotel’de suit oda kapatıp sadece yakın çevresi ve özel davetlilerin katılacağı harika bir parti verecek. Merakla beklenen albüm ise 15 Ocak’ta piyasada olacak.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.