© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Satış Her Şeydir Ama…

Satış Her Şeydir Ama…

Ankara konut sektöründe hepinizin bildiği üzere inanılmaz bir patlama var… Neredeyse her gün yeni bir site
nin inşaatına başlanıyor.

Doğal olarak da her firma kendi konutunu satabilmek ve diğerlerinin arasından sıyrılabilmek amacıyla akla, hayale gelmeyen yöntemler deniyor… Partiler, kokteyller, kampanyalar, broşür içerisinde para dağıtanlar bile var… Ama gel gelelim çoğunun satış yöntemi ise aşırı ihtişamlı, şatafatlı, kitch dekore edilmiş, devasa satış ofisleriyle göz boyamak, halüsinasyon yaratmak oluyor…!

Satacakları üründen çok daha ön plana çıkan, yalancı vitrinler yaratıyorlar. İnsanın aklına “bu işte bir üç kağıt mı var acaba” sorusu gelmiyor değil?! Düşünsenize ortada hala temeli atılmış bir bina yok, ama milyon dolarlık “imparatorluk sarayı havasında” satış ofisleri var!

Çayyolu’nda üçüncü etabına başlanmış olan bir sitenin satış ofisinin hem iç hem de dış mimarisini tasarlarken bu kaygıları ön planda tutmaya çalıştık… Satılacak olan daireden rol çalmayan, küçük, mütevazi, şık yalın bir atmosferi yaratmayı hedefledik…

Gelen potansiyel müşteriyi ezip, şaşkına çevirip şoka sokmak yerine onları rahatlatan, evindeymiş gibi hissetmelerini sağlayan, dingin, aydınlık, ama hepsinden önemlisi “dürüst” bir satış ortamı tasarlamayı arzuladık. Sizlerle bitmiş olan uygulamanın fotoğraflarını paylaşıyorum… Umarım başarılı olmuşuzdur. İyi seyirler dilerim.
2-aydınlık ve ferah bir mekan..(büyük foto kullanılırsa sevinirim)_1600x1042

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.