© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Ruha Dokunan Bir Klinik Diş Polikliniği

Ruha Dokunan Bir Klinik Diş Polikliniği

Mimarlık sektörünün markası Move Mimarlık A.Ş’nın sahibi Barış Küpçü, Mahall Ankara’da, Dr. Fatma Tekin için tasarladığı diş polikliniği projesinde; detaycı bir yaklaşım ile sıcak ve konforlu bir mekân yaratıyor…

Move Mimarlık A.Ş olarak Mahall Ankara projesinde yapmış olduğumuz diş kliniğinden size bahsedeceğim. Başarılı Dr.Fatma Tekin için tasarladığımız bu çalışmamızda en önemsediğimiz unsur; sektöründe rüştülüğünü ispat etmiş bir doktorun hayaline dokunacak bir proje tasarlayacak olmamızdı. Diş kliniği dediğimizde; insanlarda bazı fobiler canlanır… Bu ürkütücülüğü, hastalar bekleme alanındayken yok etmemiz gerekiyordu. Aynı zamanda da diş hekimliğinin estetik dokunuşları olduğunu hatırlatacak dokunuşlar yapmamız şarttı.

Renk tonlamalarını sıcak tutarak, başlattığımız hareketi iç bahçede kullandığımız ağaçlandırma ile destekledik. Bu dokunuşlar, ürkütücülük anlamındaki kaygımızı gidermeye yetti. Estetik bir hatırlatma yapabilmek adına; kullandığımız ışık havuzlarının yumuşak geçişli ve özgür olmasına özen gösterdik. Kullandığımız şık ve özel tasarım hareketli mobilyalar ve mekânın sıcaklığını birleştirerek; tam olarak istediğimiz şeyi elde ettik. Ruha dokunan bir diş polikliniği… Dr.Fatma Tekini ziyaret ettiğinizde bu müthiş tasarımı detaylıca incelemenizi tavsiye ederim.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.