© Copyright 2018 Mag Medya
blank
Başa Dön

PROVANSIN GÜNCEL STİLLE BULUŞMASI

PROVANSIN GÜNCEL STİLLE BULUŞMASI

İstanbul’da genç bir çift için tasarlamış olduğumuz güncel ve provencial çizgiyi bir arada kullandığımız “konut” projemizi paylaşıyorum bu ayki sayfamda sizlerle…
Konuta girdiğimiz anda ferah ,şık ve zarif bir mekan bizleri karşılasın istedik. Geniş bir perspektifle girdiğimiz salonda renk ve doku seçimlerindeki uyum ve kontrastlıklarla tasarıma dinamizm kazandırdık. Yere kadar olan camlar, gün ışığını ve bahçedeki yeşil dokuyu içeriye taşıyarak aydınlık ve ferah bir atmosfer etkisi yaratıyor. Bu güçlü etkiyi kullanarak tasarımımızı yönlendirdik.
Evin genelinde, tasarım bütünlüğünü ve konforu göz önünde bulundurarak, Lillian August, Ralph Lauren ve Baker Firmalarının mobilyalarından seçimler yaptık. Zeminde kullanılan ahşabın sıcaklığı, mermerin şıklığı ile birlikte tasarıma güçlü bir fon oluşturmaya çalıştık.
Misafir wc de vurgulanan güçlü kontrast duvar kağıdı, lavabo dolabında kullandığımız siyah lake ve zeminde kullanılan prestij brown mermer ile mekandaki zerafeti vurgululadık. Aydınlatma , lavabo bataryası ve aksesuarlarda ki kromun, ışıltısıyla mekanı canlandırdık.
Yatak odasında, seçtiğimiz mobilyaların ve kumaşların ton sür ton geçişlerine koyu ahşap zemin eşlik ediyor, seçtiğimiz aydınlatmaların sadeliği ile odanın ruhunu yalınlaştırmak istedik.
Umarız tasarımın bütünlüğünü bu odada da yansıtabilmişizdir.

İyi seyirler,

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.