© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Özel yaz ürünleri…

Özel yaz ürünleri…

Parfüm:
Yüksek voltajlı bir yaz geçirmeyi hedefleyen beyler için, Joop “Electric Heat” serisini yarattı. Bu çekici kokular enerjinize enerji katacak.

Calvin Klein’ın çok satan kokusu Euphoria yaz için yenilendi. Yaz gecelerinin ılık rüzgarlarında tüm cazibenizi ortaya çıkartacak.

Makyaj:
Güneşte makyaj yapmak sizi korkutmasın, Bobbi Brown’un  SPF 15 özellikli fondoteni ile yaz günlerinde de güvenle makyajınızı yapabilirsiniz.

Yaz gecelerinde güneşin ışıltısını yüzünüzde devem ettirmek istiyorsanız Chanel Cote D’Azur serisi size bu konuda yardımcı olacaktır. Kendinizi bu muhteşem makyaj serisinden mahrum bırakmayın.

Güneş:
Beyler için bir  ilki gerçekleştiren Lancaster erkek cilt tipi için özel bir güneş serisi üretti Sun Men. Bu seri ile erkekler feminen, yapışkan ve karışık güneş ürünlerini kullanmaktan kurtulacaklar. Mist, jel ve güneş sonrasından oluşan üçlü bir seri. Ayrıca ürünlerde bayanların çok beğeneceği maskülen, ferahlatıcı bir koku var.

Çocuğunuzla çıktığınız tatilde, onun hassas cildinin yanmasıyla tadınız kaçmasın. Çocuklarda t-shirt etkisi yapan %100 minerallli Clarins Kids ile çocuğunuzu UV ışınlarına karşı koruma altına alabilirsiniz.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.