© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Özel Bir Ay

Özel Bir Ay

Bu ayın biz kadınlar için özel bir anlamı var:“Dünya Kadınlar Günü”… Kutlamak, bir şeyin şansının, bahtının, güzelliğinin, doğruluğunun onaylanması ve bunun tekrarının temennisi ise eğer, biz acaba şiddet, taciz, ayrımcılık gibi birçok şeyin yaşandığı ülkemizde neyi kutluyor olacağız, gerçekten merak içindeyim. Şu karamsar cümlelerimden sonra baharın gelişi ile canlanan yeni koleksiyonlara bir göz atalım… Bakalım yeni sezonda bizleri neler bekliyor olacak? 

Seksiliğin Gücü İle Tanışın

Dünyanın önde gelen iç çamaşırı ve güzellik ürünleri perakendecisi ve aynı zamanda dünyanın en ünlü moda şovları ile de bilinen Victoria’s Secret, Türkiye’de açtığı mağazalarında müşterilerine geniş bir yelpazeye sahip ürünler sunuyor. Victoria’s Secret Angel markanın en yeni parfümü! Angel klasik bir ikon, tıpkı Victoria’s Secret Melekleri gibi. Bu parfümün etkisi kalabalığın podyumda yürümeye başlayan meleği gördükleri o ilk anı anlatıyor. Ya da Victoria’s Secret meleklerinin kameralar karşısındaki seksi ve kendine güvenen tavrı gibi. Bir süper modelin Victoria’s Secret meleğine dönüştüğü anı simgeleyen bu parfümün içeriğinde ışıltılı erik, saf menekşe ve kehribar bulunuyor.

Masalsı Notaların Geçmiş ve Gelecekle Buluşması

En iyi malzemeler kullanılarak yaratılan İngiltere’nin ünlü butik parfüm markası Penhaligon’s, sadece Harvey Nichols mağazalarında satışa sunuluyor. Markanın 142 yıl önce başlayan masalsı serüveni, kurucusu William Penhaligons’un özgün ve sıradışı tasarımlarıyla vücut buluyor. Markanın en orijinal notalara sahip parfümleri Artemisia ve Sartorial, kokusu kadar ambalajıyla da büyülüyor. Gelecek ve geçmişin ahenklerini ortaya çıkarmak için yaratılmış olan iki parfüm ten kokusuyla güçlü duygusal bir bağ kuruyor. 2002 yılında tasarlanan Penhaligon’s Artemisia’nın baş notasında nektarin ve yeşillik tınısı bulunuyor. 2010 yılında erkekler için üretilen  Sartorial’ın baş notalarında neroli, kara biber, taze zencefil ve menekşe yaprağı bulunuyor.

Beklenen LG Prada Kadınların Yeni Gözdesi Olacak

LG ve Prada, aktör Edward Norton ve model Daria Werbowy’i yeni akıllı telefonları LG Prada telefon 3.0’ın global reklam kampanyası yüzleri olarak seçtiklerini ilan etti. Dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafları İngiliz moda fotoğrafçısı David Sims tarafından çekildi. LG Prada telefon 3.0, iki firmanın işbirliğinden doğan üçüncü telefon ve her iki firma için de çok önemli bir tasarım örneği. LG Prada telefon 3.0 reklam yüzü seçilen her iki isim de, bu yeni telefonun ardında yatan en değerli özellikleri yansıtıyor; şık görünüm ve akıllı işlevsellik. Kendi alanlarında dünya çapında isim yapmış olan bu iki yıldız, tarz ve özgünlük arasındaki kültürel dengeyi sağlayabilen seçkin kişiler. Edward Norton Oscar Ödülü’ne aday gösterilmiş bir aktör ve Werbowy ise sadece bir sezonda gerçekleştirilen moda defilelerinde en çok açılış ve kapanış catwalk yürüyüşü rekorunu elinde tutan ve son zamanların en çok kazanan modeli olarak anılıyor.

Hoş geldin Bahar

Bünyesinde BCBGeneration, Jessica Simpson, Vince Camuto, ve Arturo Chiang  gibi markaları bulunduran Vepa’62 sıcacık bir koleksiyon ile ilkbaharı karşılıyor. Ayakkabıdan çantaya, giyimden aksesuara bir çok marka ve modelin bulunduğu Vepa’62 mağazaları 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile yüksek topuklu ayakkabılara farklı bir yorum getiriyor. Hem çalışan kadının hem de günlük giyimin olmazsa olması topuklu ayakkabılar farklı modelleri ve renk seçenekleri ile ilkbahara giriyor. Yeni sezon ürünleri ile tanışmak için Vepa’62 mağazalarına davetlisiniz. BCBGeneration, BCBG Max Azria, Vince Camuto, Arturo Chiang, Kensie Girl ve Jessica Simpson koleksiyonları Vepa’62 mağazalarında sizleri bekliyor…

Jason Wu For Target’ta İzdiham

Jason Wu for Target satışa çıktı, ancak Target’ın online satış sitesindeki ürünler kısa süre sonra tükenme noktasına geldi. Gelen son haberlere göre Miami Target mağazasında, iki satın alma sorumlusu tüm koleksiyonu aldı. Koleksiyonun pek çok modeli hızla tükendikten sonra 11 bin parça moda tutkunları için eBay’de yerini aldı. Target’ın bu konuda önlem almamış ve açıklama yapmamış olması dedikodulara yol açtı. Açıklama bekliyoruz…

Markaların Gücü Adına

Harvey Nichols ve Brandroom sizleri baştan çıkaracak birçok ürünü yeni koleksiyonlarla hizmetinize sunuyor. Agent Provocateur, Chantelle, Lascivious, Parah, Lou, Juicy Couture gibi markaların aşkın rengi kırmızı, romantizmin rengi pembe ya da gizemli cazibenin rengi siyah ve kışkırtıcı dantelli modelleri şık seçenekler oluşturuyor. Moda takipçileri için ise; Michael Kors, Diane von Furstenberg, Salvatore Ferragamo, Alexander Wang markalı çantalar; Sergio Rossi, Nicholas Kirkwood, Christian Louboutin, Torry Burch, Stuart Weitzman, Maison Martin Margiela imzalı ayakkabılar ön plana çıkıyor. İş yaşamına stilini yansıtanlar için Ralph Lauren seyahat çantaları… Şıklığı ayrıntıda ve zarafette arayanlar için Kısmet, Leonard, Loopie Love, Ishaya aksesuarlar meraklılarını Harvey Nichols’a davet ediyor…

 

[nggallery id=1039]

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.