© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Otel Odasında Konser #enhavaliparti

Otel Odasında Konser #enhavaliparti

Tanıdığım birçok şarkıcının hayaliydi, Bedük gerçekleştirdi! Yeni albümü “Overload”u kutlamak için bir suit kapatıp yakın dostlarına özel bir parti verdi. Odanın içine kurulan mini sahneye çıkıp albümdeki tüm şarkıları kanlı canlı söyledi. Oradaydım. Anlatacaklarım var…

14 Ocak Pazartesi gecesi. Akaretler’deki W Hotel’in 470 numaralı suitindeyiz. Kimler mi var? Müzik, medya ve reklam dünyasından tanıdık, tanımadık ve “tanışmalık” pek çok insan. Şöhretli birkaç isim duymak isterseniz söyleyeyim: Deniz Akkaya, Burcu Esmersoy, Wilma Elles, Bekir Aksoy, Oben Budak, İrem Derici, Öykü Serter, Erdem Yener, Ramadan ve Can Bonomo burada. Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ise gecenin fotoğraflarını çekmek üzere partiye iştirak etmiş. Konforlu ve büyük bir odanın içinde yaklaşık 250 kişiyiz. İçkilerimizi yudumluyor, tanıdıklarla sohbet ediyor ve Bedük’ün yeni albümünü kutluyoruz. Birazdan Bedük sahneye çıkıp tarihin ilk “otel odası konseri”ni verecek.

Otelleri oldum olası sevmişimdir, bazen evde olmaktan çok daha rahat ve keyifli gelir. Otel odasında konser fikri ise kesinlikle heyecan verici! Bedük’ten önce DJ kabinine geçen Semih Akay warm-up müziğiyle konukları geceye hazırlıyor. Bu esnada kimileri hafiften dans etmeye başlamış, kimileri ise terasta sosyalleşiyor. Madem bir penthouse’dayız, şahane boğaz manzarasına sahip terasın da keyfini çıkarmak gerek.

Birbirini bir şekilde tanıyan insanların buluştuğu partiler her zaman çok daha eğlenceli oluyor. Dans ederken yanlışlıkla çarptığınız biri, iş yaptığınız bir ajansın sahibi çıkabiliyor. Tuvalette sıra beklerken karşılaştığınız eski bir arkadaşla hasret giderebiliyor, çalışmalarını beğendiğiniz bir şarkıcıyla müzik dünyasını kurtaran suni muhabbetler yapabiliyorsunuz. Böyle partiler yeni flörtler için de çok elverişli. Bir nevi arkadaş ortamında olduğunuz için ilginizi çeken biriyle tanışıp kaynaşmak daha kolay ve hızlı oluyor.

Partinin ünlü konuklarının da keyfi yerinde. Deniz Akkaya hala güzel, hala havalı. Bir köşeye çekilip Özgür Aras ile sohbet etmeyi tercih ediyor. Wilma Elles tam bir parti canavarı modunda; sürekli dans ediyor, herkesle sohbet ediyor, hatta bir ara iyice havaya girip kendini buzlarla kaplı Red Bull küvetine atmaya kalkıyor. Türk televizyon tarihinin en karizmatik kadın sunucularından Öykü Serter asaleti ve güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Genç şarkıcı İrem Derici ise gece boyunca terasta arkadaşlarıyla laflıyor; yeni projelerinden bahsederken heyecanı gözlerinden okunuyor.

Ve gecenin yıldızı… Bedük sahnede! Yeni albümü “Overload”daki tüm şarkıları canlı söylediği konserine “Beat Freak” ile başlıyor ve içinde bulunduğumuz otel odası bir anda harikulade bir konser salonuna dönüşüyor. Sanatçının bir yıldır üzerinde çalıştığı albüm yine kayıtsız kalamayacağınız dans hitleri ile dolu. Bedük bu albümde ilk defa rock elektro ve dupstep türlerini harmanladığı yeni nesil parçalara da yer vermiş. Albümdeki favorim ise şüphesiz “Glorious”! Şarkıda Bedük “I never wanna slow down” dedikçe ben ağlaya ağlaya dans ediyorum.

Partinin atmosferi, insanların enerjisi ve şarkıların verdiği gazla W Hotel 470 numaralı odanın altını üstüne getiriyoruz. Hepimizin elinde bir telefon, gecenin en eğlenceli karelerini yakalayıp #enhavaliparti hashtag’iyle Twitter’da paylaşıyoruz. Zira seçilen hashtag oldukça uygun, bu İstanbul’un gördüğü en “havalı” partilerden biri!

Fotoğraflar: Mehmet Turgut / Tchane Okuyan

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.