© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Yaz Planları Başlasın

Yaz Planları Başlasın

Muhteşem bir koya karşı uzansanız şezlonga, fonda hafiften bir Alicia Keys olsa… Buzz gibi bir içki getireniniz olsa, aklınızda da hiçbir şey olmasa… Tüm şehri ve karmaşayı geride, hatırlayamadığınız bir yerlerde bırakmış olsanız… Tamam bu kadar romantik olmasa da hayat, en azından bunlara yakın hayaller kurabileceğiniz; hatta iştahınızı, yaz tam gelmeden, kabartan görüntüler var bu ay elimde… Bodrum’un en güzel koylarından birinde Gündoğan’da projelendirmesini yapmış olduğumuz Mivara Resort & Spa’dayız. Denize sıfır bir arazide konumlanan proje bizim yeni göz bebeğimiz. Proje hem otel, hem de satışa sunulan villaları ile 2014 yaz sezonuna damgasını vuracak.

Fotoğraflar satışa sunulan villaların örnek daireleri. İki tip villa var projede. Metrekare ve oda sayısı olarak farklılık gösteriyorlar. Biz her müşterinin beğenisine hitap edebilmek için villalardan birini modern, diğerini provincial tarzda projelendirdik. Yaz-kış kalabileceğiniz şekilde tasarlanan bu evler üç katlı, asansörlü, yüzme havuzlu ve en önemlisi muhteşem manzaralılar. Ev sahiplerinin her ihtiyacına cevap vermesi için hizmetli odaları ve saunaları da mevcut. Ben ve ekibim villaları döşerken de aynı özeni gösterdik; tüm mobilyalar Roche Bobois, Baker, Arketipo, Porada gibi dünyaca ünlü markalardan. Mutfakları Aran Mutfak’tan seçtik. Aydınlatmalar Lamphouse’dan. Zeminlerde açık renk parke kullandık, ıslak hacimlerde ise krem tonlarında mermer. Ebeveyn banyolarında, jakuzinize uzanıp hem TV izleyebilir, hem de manzaranızın keyfini sürebilirsiniz.

Bizden bu ay da bu kadar. Yolunuz Bodrum’a düşerse muhakkak gidin görün derim Mivara’yı. Hatta otelde denize karşı bir içki de benden için…

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.